kızlar gittigidiyor.comdan sakın birşey almayın.. yazdıklarımı okuyun!

G

gülbeşeker_66

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gülbeşeker_66
klava: bakın vallahi kızlar o giitigidiyor.comdan alışveriş yapmayınn hele hele de tvshop_medikal adlı satıcıdan sakın birşey almayınn adam benim kartımdan ürünümün parasını aldı ama ürünümü yollamadı! ürüüüne otamatik onay vermıiş bide site yönetimi teslim aldım gibi gözüküyor sakın o siteden ve o satıcıdan bir şey almayın birde masterpcie die bisatıcıdan freshlook lens aldımm 3aylıklens sözde üçüncü gün kabında yırtılmış buldum sakın ordan birşey almayın güvenilir alışveriş yazıyor ama tamamen yalan site ve satıcılar dolandırıcı belki aldığınız bir kaç üründe sorun çıkmamış olabilir ama çıkmıycak diye birşey yok ben yaşadım ve dolandırılmak çok kötü bir şey...

ben aldım çok memnun kaldım canım.satan kişinin profilin ve kullanıcı yorumlarını okumadan birsey almayacaksın.güvenilir olması gerekıyor orda olumlu yada olumsuz yazılar oluyor ben arastırdım aldım.ve 2 gün içinde geldi.satan kişiye göre değişir sanada geçmiş olsun...

bende geçen seneden beri gittigidiyordan alış veriş yapıyorum. şu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. hatta ürün gelmeden onay verdiğimde oldu ama problem olmadı. sana kötü satıcılar denk gelmiş. bencede bundan sonra ürün alacağın profillerini incelemelisin. gerçekten geçmiş olsun... bu arada sadece satıcının profilini incelemen yeterli değil, ürünü de ayrıca incelemelisin başka sitelerdeki yorumlarına ve kullanılabilirliğine bakmalısın. ozaman çok da fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum.

canım ben 3 kere alışveriş yaptım 3ünde de çok şükür problem çıkmadı.erkek arkadaşımda sürekli elektronik şeyler alır gittigidiyordan onda da çıkmadı.fisfisfis ama önemli olan satıcı. almadan önce satıcıya verilen yorumlara baktın mı? ben onları inceliyorum öncelikle, kötü bir yorum varsa siliyorum o satıcıyı.Çok üzgünüm çoook gittigidiyorun sen onaylamadan parayı aktarmaması gerek ama nasıl yaptılar ki öyle birşey.:1shok: satıcıyla mesajlaştın mı ne dedi sana? paylaştığın için teşekkürler canım satıcıyı, bizde dikkatli olalım Şeniz

bende gg den hem alışveriş hem satış yapıyorum ama şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.alışveriş yapmadan önce mutlaka satıcının profili incelenip hakkında yazılan yorumlar okunmalı.

çok haklısın cnm benim de bazı arkadaşlarım oralardan alışveriş yapıyorlar ve her defasında bir aksilik oluyor örn : bir ürünün rengini mavi istiyor pembe geliyor ...

bende bi çok kez ürün aldım ya da sattım ama sadece bi kez sahte ürün yolladılar o da ilk başladığım zanmandı acemelik işte profiline bakmamıştım sen almadan nası onay verebiliyorlar anlamadım doğrusu:S

canım anlıyorumm yanlız ilk anlattığında senin yanlışın olmuş kusura bakma. 1.si eğer ürün eline 3 iş günü içinde geçmediyse destek hattından operatörlere bildirmen gerekiyor. sen bildirdiğinde kesinlikle ve kesinlikle ödeme yapılmıyor satıcıya yerimseniben hemen engelliyorlar. eğer kargo bilgisi girdi falan dersen ben öncelikle kargo şirketinin sayfasından numarasıyla inceliyorum gerçekden vermişmi nerde diye takibini yapıyorum eğer yoksa öyle bir numara hemen destek hattına bildiriyorum ve onlar satıcıdan dığru kargo bilgisini girmelerini istiyor. yerimseniben
ben yıllardır ggden alışveriş yapıyorum ve asla sorun yaşamadım. nasıl olduğuna gelince. öncelikle satıcının rofil sayfasına ve aldığı yorumlara bakıyorum. eğer olunsuzlar fazlaysa asla alışveriş yapmıyorum. ayrıcaaa ürün satın almadan önce satıcıya mesaj yollayıp bilgi ediniyorum. herşey tamam diyelim ürün eline geçti ama ayıplı. onay vermiyorsun ve hile rapor ediyorsun direk ödeme onayı durduruluyor. aynen geldiği gibi yolluyorsun iade almak zorunda almama gibi bir lüksü yok jeyyar ayrıca satıcının girdiği kargo bilgilerinden, senin eline geçmediği ve adına bir gönderim olamadığını kargo şirketinden araştırma yapmalarını gg yetkililerine söyle zaten araştırma sonucunda haklı olduğun ortaya çıkacaktır. sakın bırakma peşini. daha öncede bir arkadaş benzer problem yaşamıştı ve böylelikde halledildi. çünkü kargo şirketinden direk kanıtladı jeyyar

bak burdan yardım alabilirsin

http://www.gittigidiyor.com/yardim/takip2/index.php?js=1

burdada bahsettiğim açıklamalar aynen mevcut zaten a.s.

http://www.gittigidiyor.com/main/static/sifir_risk_sss.php

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğin yerden bende alışveriş yapıyorum ama nasıl öyle bi sorun yaşadın anlamadım..
zaten güvenli alısveris diye bişey var.sen parayı gittigidiyorun ortak havuzuna yatırıyorsun, ürün eline geldiğinde kontrol ediyorsun.
üründe bir sorun yoksa ürünü aldım diye onaylayıp o havuzdaki paran satıcıya ulaşıyor...ben şahsen hiç sorun yaşamadım çokta memnunum

siteden ziyade satıcıyla ilgili sorununuz..
biraz gözü açık olmak gerek..
profilini inceleyin,yorumları inceleyin..
yeni mi eski bir satıcı mı inceleyin..
ürünün fiyatıyla kalitesi arasında uçurum var mı bakın..
bazen 200 ytllik parfümler 25 ytl oluyor..
eee bellii ki sahte,bunu anlamak güç değil!

ben seviyorum o siteyi..
erkek arkadaşım alışveriş yapar hiç problem yaşamadı..

tatlım pire için yorgan yakmayalım lütfen.
bahsettiğin durumlarda sen yada eşinin de ihmali söz konusu.
ggden çok fazla alişveriş yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür :smiley-cool:

canım biz sürekli alışveriş yapıyoruz ordan, bir sorun çıkmadı, demek olabiliyormuş da, geçmiş olsun.

Ben ordan hiç alışveriş yapmadım
Ama yapan arakadaşlarım var
Kendim satış yapmak istedim Ama mantığını anlayamadım zor geldi
Sahibindenden yapıyorum
Ürün satrken sürekli alıcıyla bilgi alışverişi içinde oluyorum
Gg da da satışım olsa ordada aynını yaparım
Eğer şimdi orda da satıcı olarak bulunsaydım kendimden şüpheye düşerdimkafamçokkarıştı
a.sGenellemeyin her satıcıda aynı değildir

Canım bende g.g. dan arasıra alışveriş yapanlardanım bana bi kez tosladı kötü ürün ondada satıcının suçu yoksa para konusunda bi problem yaşamadım ürün onayı vermeden zaten paran satıcıya aktarılmıyor,inşallah seninde bi daha başına gelmez satıcıları ve yorumları çok iyi incelemek gerekli

valla arkadaşlar doğru söylemiş bende her zaman ordan alışveriş yapıyorum yıllardır hiç sorun yaşamadım.senin acemiliğine denk gelmiş

bende yıllardır o siteden alışveriş yaparım hiçbir sorun yaşamadım ... orda alışveriş yaparken satan kişinin profiline bakıp yorumlarını puanlarına falan bakıyosun .. ayrıca direk siteden alışveriş yapmayın yerine ordan alışveriş yaparken dikkatli olun falan demn daha doğru olurdu canım sana çok geçmiş olsun umarım böğle bir sorun bir daha yaşamassın..

bi çok arkadaşımın yorumladığı gibi bende 2 yıldır çok şey aldım ordan 1 kere ürün umduğum gibi çıkmdı satıcıya rica ettim kargo tekrar ödemiyim die elden iade ettim ve param kartıma geri geldi ama dün dediğin satıcı tvshop_medikal dan ortapedik yastık sipariş ettim (arkadaşımın siparişi) umarım mahcup olmam :uhm:

iki kere yanlış satıcıya denk geldiniz diye tüm siteyi niye suçluyorsunuz ki anlamadım.orda satış yapan her türden adam var ama siz dikkatli olacaksınız,profillerine,yorumlarına bakacaksınız eğer güvenemediyseniz alış veriş yapmazsınız.bizde uzun süredir oradan alış veriş yapıyoruz.birkere başımıza problem geldi,o da ürünü göndermediklerinden satıcıların ama gg yöneticileri aldıkları önlemlerle bunu kısa sürede çözdüler,paramızı geri verdiler ve hatta o satıcıyı siteden attılr! bence internet alış verişindeki yöntemlere biraz daha dikkat etmelisiniz

Kaynım oraya bağlı bi yerde çalışıyor.Oranın önde giden satıcılarından.Gönderilen mesajlarada genellikle kaynım cvp veriyor.Satıcıyla da tanışma fırsatım oldu.Hasan_candan isimli kişi güvenilir bunu söyleyebilirim size.yerimseniben Ama diğerlerini bilmiyorum.Ayrıca karttan ndn böyle birşey yaptırdınız ki?Kapıda ödeme seçeneği her zmn daha mantıklıdır bana göre :1closedeyes:

bahsedilen kişiden ürünü zamaninda aldim herhangi bi sikinti yaşamadim .. Diğer alişverişlerim gibi....

Paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…