kızlar gittigidiyor.comdan sakın birşey almayın.. yazdıklarımı okuyun!

• Konu Sahibi gülbeşeker_66
bende geçen seneden beri gittigidiyordan alış veriş yapıyorum. şu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. hatta ürün gelmeden onay verdiğimde oldu ama problem olmadı. sana kötü satıcılar denk gelmiş. bencede bundan sonra ürün alacağın profillerini incelemelisin. gerçekten geçmiş olsun... bu arada sadece satıcının profilini incelemen yeterli değil, ürünü de ayrıca incelemelisin başka sitelerdeki yorumlarına ve kullanılabilirliğine bakmalısın. ozaman çok da fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum.

katılıyorum...a.s
çok iyi satıcılar bile var diyebilirm..ben aldım yanında ürün başına hediye yollayıp,yanındada kart koyup..güzel güzel hediye paketine sarmıştı..çok mutlu olmuştum..

Ürün gelmedi die bildirmezsen canım 3 gün sora sanırım otomatik olarak onay veriyor site,yani ya 3 gün içinde onay vereceksin ya da durumu bildireceksin,hata yapmışsın bi daha dikkatli olursun çünkü site gerçekten güvenilir

valla genelde hepsiburada.com dan alırız hepde memnun kaldım

bence bu konunun başlığı değişmeli

bence kendı ıhmalınızden kaynaklanmıs sorununuz
sıteyı karalamak hıc dogru degıl arkadasları okumussunuzdur cogunluk memnun
bencede baslık degıısmelı

bende gg den hem alışveriş hem satış yapıyorum ama şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.alışveriş yapmadan önce mutlaka satıcının profili incelenip hakkında yazılan yorumlar okunmalı.

ben o yazılan yorumlara pek güvenemiyorum nedense

gittigidiyordan çok sık alışveriş yaparım.
sizin yaşadığınız olay benimde başıma geldi.
Bayram dolayısıyla aldığım bir ürüne onay verememiştim otomatik onay verilmiş.
Şimdi bu gittigidiyorun hatası mı benim mi?
İyi bir sistem bence.Satıcıda mağdur olmuyor.
Ayrıca alışveriş yaptığım çoğu satıcıdan hediyelerde gelmiştir,yeni birşeyler geldiğinde mesajda atarlar seviyorum ben o sitey:icecream:

netten alışveriş bana pek doğru gelmio zaten.evet çk avantajlı ürünlerde war ama dokunmadan görmeden almayacağmı düşünüorm...

Toplam 42 alışverişim oldu :) Parfüm,nevresim,İpod aldık 4 tane .Hİçbirinde sorun olmadı.Profili iyi takip etmek lazım.

Canım ben ve eşim giittigidiyor dan yıllardır alışveriş yaparız ve bugune kadar hiçbir sorun olmadı.Zaten kredi kartı ile alışverişinizi onaylıyorsunuz kişi size hemen yolluyor ürünü açıp bakıyorsunuz beğendiğinizde onay veriyorsunuz.Onay vermediğiniz süreçte satan kişi gittigidiyordan parasını alamıyor.Sanırsan sana bu sitede satımın adabını bilmeyen kişi rastlamış.Eğer ürünün gelmedi ise paranı satan kişi alamıyor.Kesinlikle gittigidiyor mükemmel bir alışveriş sitesi..Yılların tecrübesi ile rahatlıkla söylüyorum.Parfümden tutun giyim vs herşeyi almış kişiyim.Sadece alışveriş yapacağınızda satıcının aldığı puanlara ve ona yapılan yorumlara bakarak o satıcının ne kadar güvenilir yada güvenilmez olduğuna bakın.

BİZİMDE 100 DEN FAZLA ALIŞVERİŞİMİZ VAR.HEPSİ SORUNSUZ.ZATEN SORUN VARSA SİTEYLE DEĞİL KİŞİYLE alakalı.

satıcı ile aracı arasında görev yapan bi site olduğu için ilk gördüğüm andan itibaren pek beğenmemiştim zaten. eğer internetten alışveriş yapacak olursam direk sitenin sattığı ürünleri alıorm bu bana daha güvenilir gelio

bence siteyi deil aliciyi suclayin.. bende alisveris yapiyorum ordan bikere bile aksilik cikmadi.. ayrica ebay ortakligina gectiler ebay denden alisveris yapiyorum hic birinde sorun yasamadim..
sikayetci olucaksaniz oparatorlerine bildirin..

ben 5 senedir gittigidiyor kullanıcısıyım değişik nicklerle 1500 den fazla işlemim oldu bikaç defa iade ürün gönderimim oldu okadar.tamamen güvenli ve çok hoş bir site.tavsiye ederimmmmmmmm

o sitedeki çoğu şey sahte kızlar ve bunları gerçek gibi gösteriyolar herşeyi çinden sipariş edip satıyolar bilginize...

4 yıl önce bende bir kanaldan şu macig balıt mıdır nedir ondan aldım 150 tly hemde bozuldu ve izmirde yaptırıcak servis bulamadım almamak lazım aslında git gör elle dokun bak al dimi ama

nişanlımda bana abercrombıe nın montunu almıştı fotoda uzun ve rengi daha acık duruyor elime geldiğinde kısacık 10 yasında çocuğun giyebileceği kadar kısa olduğunu gördüm satıcıyla temasa gectik getirin değiştirelim dedi ama adres istediğimizde defalarca mesaj attığımız halde bize geri dönmedi ve poşette yazan adrese gittimizde ki adres bir dershane adresiydi öyle birinin orda olmadığını söylediler :eek:lmaz: şuanda poşetinde öylece duruyor acıdım ona verilen paraya az bişide değil

arkadaşlar memnun kalmadığınız ürüne onay vermeyip değiştirme hakkınız var
bunu satıcı yapmak zorunda. ne kadar iade yoktur yazarlarsa yazsınlar değişştirmek zorunda
bunun için yardım bölümünden gg yazmak yeterli oluyor onlar onayı otomatik olarak durduruyor ve blokede olan parayı satıcıya aktarmıyor :jeyyar:
ben gg açıldığı tarihden beri alışveriş yaparım hiç sorun yaşamadım
ama satıcıyı, ürünü iyi seçmek ve gg kullanmayı iyi bilmek gerekiyoryerimseniben

geçenlerde bizde oradan oto teyp aldık dediginiz gibi para havuza aktarıldı biz biraz onayı geç verdik uyarı msjı verdiler siz onaylamazsanız biz onaylıyoruz dediler ama büyük bi sorun genelde yaşamadık zaten bizde genelde hepsi buradandan alışveriş yapıyoruz bi sorunla karşılaşmadık

GG den bizde bir kaç alım ve satım işlemi yaptık, hiç sorun yaşamadım, hatırladığım kadarı ile satın aldığınız ürün ile ilgili onay vermediğiniz takdirde satıcının hesabına para aktarılmıyor, yani ürün tastamam elinize geçmeden onay vermiyorsunuz, bu şekilde güvenli alışveriş ortamı sağlamaya çalışıyorlar

X