- 28 Şubat 2022
- 8
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi pembepanter3
-
En nefret ettigim seyi öneceregim size.. Whatsaptan bi durum atin . ya kendiniz yazin dusuncelerizi yorgunlugunuuz. yada lohusa annelerin birsuru paylasimlar var bu tarz seylerle ilgili instada falan onlari al koy whatsaba anlarlar diye dusunuyorum27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar
Kabul etmeyin. Arkadasiniz geldiginde hersey ortada olsun yatak yorgan gerekirse. Yetisemiyorum deyin. Kahvaltiyi o hazirlasin siz bebekle ilgilenin. Terbiyesizlik cidden bu.27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar
Kendinizi açıkça çevrenize belirtin çok yorgun olduğunuzu dinlenmeye ihtiyacınız olduğunuzu bebeğin uyumadigini kendi ev işinizi bile yapamadığınizj belirtin müsait olduğunuzda kendinizi toparladiginizda yaparız kahvaltıyı deyin lohusalık hiç iyi gelmedi diye açık acik konuşun kimseyin kırılmaya hakkı yok zaten onlarin ayıbı sizi böyle biseye zorlamak zora sokmak27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar
Valla kimse gelmemişti bana. Mesafeliyimdir normalde de çok misafir çağırmazdım koronadan falan. Bebek doğdu kimse gelemedi yine koronadan çok iyi oldu sonra pandemi bitti herkes gelelim gelelim en müsait zamanlarımı kendim seçtim çağırdım kimse için kendimi yıpratamam bizim en çok evlatlarımıza vakit ayırmamız lazım. Yorgun bitkin bi anne yeterince ilgilenemez bebeğiyle ki siz lohusasınız sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün.27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar
Kuzum Allah yardımcın olsun müsait değilim de kabul etme yorgunum flan de bunlarda insan halinden hiç anlamiyorlar ne kahvaltısı ya lahusa kadına kahvaltımı hazirlandirilir çocuğun ve senin 40 nin çıkması lazım kimseyede opturme çocuğu yaklasdirtma Allah korusun enfeksiyon bulaşabilir27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum kesinlikle tavrınızı, yoğunluğunuzu kibar bir dille anlamıyorlarsa da sert bir dille belirtin. Benim doğumuma daha aylar var ama şimdiden benim kv ''40ın çıkmadan akraba konu komşu herkes bebek görmeye gelir haberin olsun'' dedi bende ''çok ayıp bir şey daha lohusalığımın ilk günlerinde ben kendimle mi uğraşıcam millete mi hizmet edicem, eğer gelirlerse de çocuğu sadece azıcık gösteririm sonra odasına koyarım haberleri olsun'' dedim ama tabii anlayan olur mu bilemiyorum27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?