- 28 Şubat 2022
- 8
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi pembepanter3
27 gün önce doğum yaptım hastaneden eve gittiğimiz günden bu yana tutun sürekli birileri gelmek istiyor ve ben artık bu durumdan çok yoruldum . İlk bebeğim tecrübesizim . İlk iki hafta annem yanımda kaldı fakat daha sonra evine gitti. Eşimde zaten çalışıyor yani bütün gün bebişle tek başımayım ve çok zorlanıyorum. Herkes saçma sapan ne zaman müsaitsin müsait değilim diyorum çocuk uyumuyor diyorum ki gerçekten uyumuyor 12 saat boyunca uykusuz kalıp ağladığım bile oluyor lohusa bir anne olarak perme perişanım afedersiniz lavaboya gitmeye bile vaktim yok Her gün mesajlar alıyorum yarın sana kahvaltıya geleceğim yok bebeği görmeye geleceğim Sürekli herkes benden kahvaltı bekliyor nedense İnanın çocuk doğalı kendim bile ne kahvaltı ne akşam yemeği eşim hazırlamadığı sürece yemiyorum gerçekten herkezden çok sıkıldım. Yine bir arkadaşım bugün kendini zorla kahvaltıya davet ettirdi . 500 saat olmuş çocuk hala susmuyor yattığımız yataklar bile ortada Ve arkadaşım kahvaltıya gelecek. Lohusayken bu durumu yaşayanlar var mı ? Gerçekten nasıl başa çıktınız Ben kendime bile yetemiyorum ve insanları da kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar