• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Kızlar gelinliğimin altına ne giymeliyim??

süpermiş canım.ayakkabın açııkmıydı peki? rahat edebildinmi açık ayakkabıyla?

çok acık degildi
tamamen kapalı da degildi
burnunda ufak bir acıklık vardı
yanda bir tarafı acıktı arkası kapılıydı
ayagıma gore ozel yaptırdım o yuzden rahatsız olmadım
benim ayağım 39 numara ama çok ince
hazır ayakkabılarda numara büyüyünce kalıp da genişliyor
ama benim ayağımın eni 37 numara gibi
hazır ayakkabılarda hep öne doğru kaydıgından cok rahatsız oluyordum
dugunden sonra parti vardı onda da düz babet ayakkabı aldım onu giymistim

büstıyer gıymelısın ayyakkabı sorun olmassa spor ayakkabı gıy:

çamasırdada ayakkabıda da kesınlıkle rahatlıgını ön planda tutmalısın ... büstıyer gıymek ıcın zorlama kendını.. kı cok rahat oldugunu dusunmuyorum hele bırde kopcelerınden acıldıgını hıc dusunemıyorum:9: ben ocakta evlendım ...nıkahtan hemen sonra ustumu degısıp ucakla mardıne geldım.. altımda kıslık bır tayt vardı gelınlıgımın .. evıme gelınce bı dus alıp gıyecegımı gıydım... butun gun onunla dolasmaktan sa...

canım bende bu konada çooook kararsızdım ama çamaşırcının da gazıyla bunu aldım gerçekten giyindim ve çok rahat ettim inşallah düğünde de bi sorun çıkarmayacağını düşünüyorum büstiyeri kısa olsa rahatsız olurdum ama yok sıkmadı beni güzelde duruyo tavsiye ederim ayrıca bunları kullanmak için zayıf yada kilolu olmakla alakası yok :34:
$DSCF3049.jpg

bence sütyen seçimini gelinlikçine bırakmalısın o gelinlik modeline ve sana göre en uygununu seçecektir... alta gelincede ten rengi çorap giyebilirsin ama kilotlu tercih etme pantalon çorabı giy nasıl olsa kimse görmeyecek altını hemde sıcakta bunalmamış olacaksın, çamaşır seçimi için ise rahat bi çamaşır tercih et gelinliği giydikten sonra heyecandanmıdır nedir insanın sürekli çişi geliyo :69::69: ve gelinlikle çok zor oluyo rahat rahat taharetlenemiyosun.... hem akıntın falanda gelebilir bunlar olağan şeyler, düğünden sonra eve geçer geçmez çamaşırını istediğin gibi bi çamaşırla değiştirirsin ve bütün stres ortadan kalkmış olur :))))

:69:bnmde temmuzda Antalyada düğünüm aslında bende büstiyer tarzı bişey istiyordum ama gelinlikçim önermedi yani zaten gelinliğin üst kısmı tamamen taş işlemeli oyüzden kalıp gibi oturuyor iki parçalı çamaşır al dedi istersen sütyenini dikelim dedi ama ben ayrı ayrı daha rahat edeceğimi farkettim.Jartiyeride o sıcakta giymeyi zaten hiç düşünmediğim için alternatif aramıyorum.hatta fotografçımızdaki bayan dış mekan çekimlerinde altınıza boxer tarzı bişi giyin kazara açılabilir gelinlik oluyor dedi :) ya o gün benim günüm be bütün gün kendimi robot gibi rahatsız hissedeceğim çamaşırlarla dolaşmak bana mantıksız geliyor zaten eve gelince duşa giricez alırım en sexy çamaşırlarımı mis gibi duşumu aldıktan sonra giyerim zaten yorumlara bakılırsa üste kalma süresi 10 dk geçmiyor o kdr eziyeti çekmeye değer mi :)) :69:

canım bende bu konada çooook kararsızdım ama çamaşırcının da gazıyla bunu aldım gerçekten giyindim ve çok rahat ettim inşallah düğünde de bi sorun çıkarmayacağını düşünüyorum büstiyeri kısa olsa rahatsız olurdum ama yok sıkmadı beni güzelde duruyo tavsiye ederim ayrıca bunları kullanmak için zayıf yada kilolu olmakla alakası yok :34:
Eki Görüntüle 201348

benimki de bundann sedoss :)) önü bagcıklı gibi

ben nişanlıgımın icine diktiriyorum sütyen falan giymicem gayette dolgun hoş ve dik duruyo gelinligimede öyle yapıcam bu büstiyerler iyi hoştaa o gece senin gecen oynicaksın terliceksin yapısıcak cıkarınca iz yapıcak yada rahatsız edicek jartiyer giyersin sadece gelinliginide cıkardıgında giyceksen giyersin eşin için bence sadece o gece diil evli kadınların hep giymeleri gerekir fantezi çamaşırlarr

benimki de bundann sedoss :)) önü bagcıklı gibi

ben nişanlıgımın icine diktiriyorum sütyen falan giymicem gayette dolgun hoş ve dik duruyo gelinligimede öyle yapıcam bu büstiyerler iyi hoştaa o gece senin gecen oynicaksın terliceksin yapısıcak cıkarınca iz yapıcak yada rahatsız edicek jartiyer giyersin sadece gelinliginide cıkardıgında giyceksen giyersin eşin için bence sadece o gece diil evli kadınların hep giymeleri gerekir fantezi çamaşırlarr

canım öyle de gelinliği çıkarınca arkanı kim kapatacak:1: hem gerçekten rahat ettim ben öyle rahatsız eden bişey değil ki benimki 1 beden de küçük düşün 70 beden:69: sen nişanlığın altına mı giyecen bunu bi de terlersen gelinlikte yapışacak zaten yapışmaya bakarsan benim gelinliğin içi gögüs bel kısmı saten böyle bişey giymesem yine yapışma olur o zamanda atlet giymem gerekti e o da toplanacak bilmem ne haksız mıyım?:26:

canım öyle de gelinliği çıkarınca arkanı kim kapatacak:1: hem gerçekten rahat ettim ben öyle rahatsız eden bişey değil ki benimki 1 beden de küçük düşün 70 beden:69: sen nişanlığın altına mı giyecen bunu bi de terlersen gelinlikte yapışacak zaten yapışmaya bakarsan benim gelinliğin içi gögüs bel kısmı saten böyle bişey giymesem yine yapışma olur o zamanda atlet giymem gerekti e o da toplanacak bilmem ne haksız mıyım?:26:

topik sahibine yazdım tatliş ikinci yorumu ben :)) yok canım nişanlıgın altına bişi giymicem gögüs kaplarını nisanlıgıma diktiriyorum... sadece jartiyer giyicem ama tabii bide ben biraz balık etliyim öyle zayıf diilim zayıf gelinler için dogru diyosun :))

topik sahibine yazdım tatliş ikinci yorumu ben :)) yok canım nişanlıgın altına bişi giymicem gögüs kaplarını nisanlıgıma diktiriyorum... sadece jartiyer giyicem ama tabii bide ben biraz balık etliyim öyle zayıf diilim zayıf gelinler için dogru diyosun :))

hımm pardon abla saygılarrrr:9:

saolun kızlar yorumlarınız için..ozman kararımı verdim..gelinliğin altına büstiyer giymiyorum..gelinliğimin içine çamaşır diktiricem..pekii.. corap olarak napalım? ne dıyorsunuz?

kızlar ben sütyen falan takmıcam kendiliğinen gelinlikte var benim göğüslrim çok küçük çok iyi oldu gelinlikçim gelinliğim üstünü 85 dedi normalde 75 zor dolduruyom benim için iyi oldu akşam içinde kolaylık

Son düzenleme:
gelinliğinin içine giymek için tam adını bilmiyorum ama bana gelinliğimi aldığım yerden önermişlerdi ben öyle kullandım.askısız göbeğe kadar gelen çamaşırlar var toparlıyor deneyebilirsin..gelinliğin içine diktirince nasıl durur çamaşır bilmiyorum duymadım daha doğrusu.

büstiyer evet çok güzel duruyor kesnlikle

Kızlar beyaz büstiyerli düşünüyorum bende en çok onlar hoşuma gidiyor tabi gelinlik için.Beyaz büstiyerli olan resimdekini kullanan varsa nasıl rahatlığı felan? gayet seksi olduğu bir gerçek zaten:))

Back