tabiikide üstüne büstiyer giyeceksin askısız balenli istersen dolgulusuda oluyor bele kadar vücudu saran ve içinde dik tutan ve gelinliği kalıp gibi gösteren ince tel gibi şeritleri var hiç rahatsız etmiyor merak etme gelinliğini aldıysan aldığın yere sor veya iç çamaşırcılara sor bilirler mutluluklar....
fikir olsun diye birkaç model eklemek istedim
Eki Görüntüle 177682 Eki Görüntüle 177683 Eki Görüntüle 177684 Eki Görüntüle 177685 Eki Görüntüle 177686 Eki Görüntüle 177687 Eki Görüntüle 177688 Eki Görüntüle 177689
canım onlar büstiyer giy diyor ama kararıda bana bırakıyorlar..bende zaten 47 kiloyum.göbeğim flm yok.onu giyicem kalıp gibi nebileyim kararda veremedim aslında.jartiyer nasıl olur acaba? özel bir gün..jartiyer mi giysem:26:
benim dügünüm gecen temmuzdu
gelinligim zaten kendi icinden sutyenliydi sutyen gitmedim bir daha ekstra
o sıcakta corap filan giymeyi de hic dusunmedim
üzerimde saatlerce duran camasırın da seksi durup durmamasını pek umursamadıgımdan kulot olarak sade rahat edebilecegim beyaz parlak kumastan bir kulot secmistim
odaya gidince dusumu aldım sonra saten mini gecelikli takımımı giymistim.
bu konuyu bende gelinlikçimle konuştum geçenlerde.. gelinlikler zaten giyilince kalıp gibi duruyoo üzerinizde buu yüden açıkcası ben büstiyer giymek istemiyorum. zaten sıcak bi mevsimde evleniyorum yeterince sıkıntı stres arasında büstiyerin telleriyle falan uğraşamam.. ama kaliteli bi iç çamaşırı takımı ve çoraplar için jartiyer düşünüyorum.
burnu açık platform ayakkabıla istiyorum. burunsuz çorap bulabilirim sanıım
jartıyer ıyı fıkırbustıyerde ola guzel olurdu bence ama şöyle kalıtelı rahat guzel seksı bır ıc camasırı da guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?