• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Kızlar gelinliğimin altına ne giymeliyim??

alex83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
600
2
96
Diğer
Slm kızlar..25 haziranda düğünüm var kısmetse..ama karar veremedim..yardım edin..fikir verin lütfen..ben şimdi gelinliğin altına ne giyeceğim?:1:gelinliğimin göğüs kısmının içine diktireyim diyorum, sütyen giymeme gerek kalmasın altımada sadece ten rengi çorap giysem mi? nasıl olur ki? yoksa jartiyerli takıımmı giymeliyim? sıcak olurmu? ne diyorsunuz kızlar?:82: ama ayakkabımı kapalı alıcam.parmaklarımın çıkmasını istemiyorum..bi ona karar verebildim :1:

gelinliğinin içine giymek için tam adını bilmiyorum ama bana gelinliğimi aldığım yerden önermişlerdi ben öyle kullandım.askısız göbeğe kadar gelen çamaşırlar var toparlıyor deneyebilirsin..gelinliğin içine diktirince nasıl durur çamaşır bilmiyorum duymadım daha doğrusu.

konuyu açtığın iyi olmuş canım bende bunu düşünüyorum, gerçi daha var benimkine:)
üst kısım neyse de, ben de alta ten rengi çorap ve kapalı ayakkabıda seninle hemfikirim

ben ilk evliliğimde arkadaşın dediği gibi bele doğru inen ne deniyor tam ben de bilmiyorum iç çamaşırından giymiştim, çok rahat oluyor, çünkü gelinliğin yapısına bağlı ya da hareket özgürlüğünüz açısından askısız çamaşır düşebilir, ama bunlar tam oturuyor, öyle bi sorun olmuyor. ben açık ayakkabı giymiştim çorapsız haliyle, ama kısmetse sözlümle evlenirken beyaz spor bi şeyler giyicem ayağıma günü kendime zehir etmicem, herkesten daha hareketli olucam:1:

O söylediklerinizin adı büstiyer, tam anlayabıldıysem..Nişanımda giymiştim..Bir daha görmek istemiyorum..Nedense hiç rahat etmemiştim içinde..

tabiikide üstüne büstiyer giyeceksin askısız balenli istersen dolgulusuda oluyor bele kadar vücudu saran ve içinde dik tutan ve gelinliği kalıp gibi gösteren ince tel gibi şeritleri var hiç rahatsız etmiyor merak etme gelinliğini aldıysan aldığın yere sor veya iç çamaşırcılara sor bilirler mutluluklar....

evet kızlar. o büstiyeri bende nişanımda giymiştim.açıkçası çok rahat edemedim.bide şimdi haziran ayında sıcakta olur die düşünüyorum..gelinliğin göğüs kısmına balen diktireyim ozaman,sütyen giymem.ince birde çorap giyerim ozaman..ohh :21: fikirlerinizi bekliyorum yinede..evli kızlar sizler ne giymiştiniz gelinliğn altına? hep beraber karar verelim:52:

fikir olsun diye birkaç model eklemek istedim :54:
$victoria_secret2006_picture_15_big.jpg $gelin-ic-camasiri.jpg $bridal-lingerie-6.jpg $normal_gelin-ic-giyim-sutyen-bustiyer-straples013.jpg $iccamasir34.jpg $sdasdsd.jpg $Jartiyerli-gelin-iç-çamaşır-modelleri2.jpg $Gelinlik-ic-giyim-4-187x300.jpg

tabiikide üstüne büstiyer giyeceksin askısız balenli istersen dolgulusuda oluyor bele kadar vücudu saran ve içinde dik tutan ve gelinliği kalıp gibi gösteren ince tel gibi şeritleri var hiç rahatsız etmiyor merak etme gelinliğini aldıysan aldığın yere sor veya iç çamaşırcılara sor bilirler mutluluklar....

canım onlar büstiyer giy diyor ama kararıda bana bırakıyorlar..bende zaten 47 kiloyum.göbeğim flm yok.onu giyicem kalıp gibi nebileyim kararda veremedim aslında.jartiyer nasıl olur acaba? özel bir gün..jartiyer mi giysem:26:

canım onlar büstiyer giy diyor ama kararıda bana bırakıyorlar..bende zaten 47 kiloyum.göbeğim flm yok.onu giyicem kalıp gibi nebileyim kararda veremedim aslında.jartiyer nasıl olur acaba? özel bir gün..jartiyer mi giysem:26:

canım altına jartiyer giy zaten üstüne büstiyer alabiliyorsan kaliteli büstiyer al rahatssız etmez ama içine sinmiyor rahat etmiyorsan gelinliğinin modeline göre askısız yapışmalı sütyen al göğüs ölçün büyük değilse onunlada rahat edersin benim büstiyerdi çok rahattım:1:

bende aynı konuyu düşünüyordum büstiyerler çok hoş çok seviyorum ama kalınlığı nasıl olması lazım onda kararsızım zaten biraz kilom var daha toplu durmayım :(

benim dügünüm gecen temmuzdu
gelinligim zaten kendi icinden sutyenliydi sutyen gitmedim bir daha ekstra
o sıcakta corap filan giymeyi de hic dusunmedim
üzerimde saatlerce duran camasırın da seksi durup durmamasını pek umursamadıgımdan kulot olarak sade rahat edebilecegim beyaz parlak kumastan bir kulot secmistim
odaya gidince dusumu aldım sonra saten mini gecelikli takımımı giymistim.

ben büstiyer giyeceğim. altına da jartiyer ya da düz çorap giymeyi düşünüyorum. ayakkabım kapalı çünkü. büstiyer almamı bana gelinlikçim önermişti. üste çamaşır giyilmediğinde, gelinlik çıktıktan sonra hoş bi görüntü oluşmuyo, gelinliğin izleri vücuda çıkmış oluyo, büstiyer estetik durur demişti :) gelinliği damadın yanında çıkarmayı düşünüyosanız bu öneriyi dikkate almak lazım :)

benim dügünüm gecen temmuzdu
gelinligim zaten kendi icinden sutyenliydi sutyen gitmedim bir daha ekstra
o sıcakta corap filan giymeyi de hic dusunmedim
üzerimde saatlerce duran camasırın da seksi durup durmamasını pek umursamadıgımdan kulot olarak sade rahat edebilecegim beyaz parlak kumastan bir kulot secmistim
odaya gidince dusumu aldım sonra saten mini gecelikli takımımı giymistim.

süpermiş canım.ayakkabın açııkmıydı peki? rahat edebildinmi açık ayakkabıyla?

bu konuyu bende gelinlikçimle konuştum geçenlerde.. gelinlikler zaten giyilince kalıp gibi duruyoo üzerinizde buu yüden açıkcası ben büstiyer giymek istemiyorum. zaten sıcak bi mevsimde evleniyorum yeterince sıkıntı stres arasında büstiyerin telleriyle falan uğraşamam.. ama kaliteli bi iç çamaşırı takımı ve çoraplar için jartiyer düşünüyorum.

burnu açık platform ayakkabıla istiyorum. burunsuz çorap bulabilirim sanıım

bu konuyu bende gelinlikçimle konuştum geçenlerde.. gelinlikler zaten giyilince kalıp gibi duruyoo üzerinizde buu yüden açıkcası ben büstiyer giymek istemiyorum. zaten sıcak bi mevsimde evleniyorum yeterince sıkıntı stres arasında büstiyerin telleriyle falan uğraşamam.. ama kaliteli bi iç çamaşırı takımı ve çoraplar için jartiyer düşünüyorum.

burnu açık platform ayakkabıla istiyorum. burunsuz çorap bulabilirim sanıım

jartıyer ıyı fıkır:17:bustıyerde ola guzel olurdu bence ama şöyle kalıtelı rahat guzel seksı bır ıc camasırı da guzel olur:34:

Back