Gelinlik Modelleri Kızlar gelınlıgım

gelinliğin sade ama şık olmuş.sanada çok yakışacam-k eminim.gelinliğin konusunda hiç pişman olacağın bir yer yok ayrıca.çooook güzel.sana bir ömürboyu mutluluklar.

çok güzel olmuş Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin. hadi bakalım bu demek oluyorki bikaç hafta snra düğün fotolarınıda görcez:))))

güle güle giy canım, gün senin günün olacak, gelinliğinde sade ama gösterişli, çok hoş...

Canim benim siz kardeşini n resmini biraz yukardan cekmiisinzya gelinlik onyuzden göstermemiş kendini tam karsidan yada biraz aaşgidan cekseydinz dahada gzuel olurdu ama gelinlikçok hoşbide hergelinlik sahibinde guzle duracktir gelinde guzle duracaktir emiim canimbenim sana çok yakişacak sikma sen canini emi hersey gönlunceolsun

mız mız'cım gelmişsin yolun sonuna çok az bişey kaldı inşaallah düğününde herşey gönlünce olur. Gelinliğin çok hoş gayet de güzel dikilmiş aslına çok benzetmişler.güle güle giy en güzel gününde kafana takılan ufak detayları hiiç dert etme günün keyfini çıkar. Allah mesut etsin.

gelinliğin çok güzelmiş tatlım
eminim sana da çok yakışacaktır
müstakbel enişteyle sona bir ömür boyu mutluluklar cnm

canım benim hayırlı olsun gelinliğin eminim sende çok daha güzel duruyodur.
benimde gelinliğin teslim tarihi 4 ekim ama senin dediğini yapmayı düşünüyorum düğünden bir iki gün önce alacağım inşallah

böle gelınlık resımlerını düğün resımlerını ve ev resımlerını görunce sınırlenıyom kardesımm olan var olamayan varr darısı basıma demıyom banane yaz cabuk ayakkabının altına adı mı en kolay sılınen yerıne
gelınlık cok guzel cok sade ben böle sade pek sevmem ama zevk ıste kaydirigubbakcemile cok ı benzetmısler allahım ya 4 gun kaldı dıo ya şaka gıbı delı olcamm uymam ben o gelınlığıde herhalde bın kez gıyerdımm :roflol:

miz mizim sonunda muradina eriyorsun canim...
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin... Ömür Boyu Mutlu Olursunuz, Insallah

Mız Mız'cım sonunda muradına eriyosun demek :asigim: Sana üzülme demiştik dimi :1hug: Hep mutlu olun işallah Şeniz

hayırlı olsun. gelinliğin güzel. Allah isteyen, hayal kuran herkese nasip etsin inşallah..sana mutlu bir hayat diliyorum..

allahımmm kınan bugün ve sen burdamısınnnn???? ay insan heyecandan napıcağını şaşırıo herhalde

hayırlı olsun allah hayırlıca giymeyi nasip etsin inşallah gelinlik dolabında dururken bütün mutluluklar sizi bulsun canım....gelinlik çok güzelmiş biraz değişik tabi ama sana yakışacağından eminim

gelınlıgın çok guzel canım bır omur boyu mutluluklar dılerım dugun fotolarınıda beklıyoruz

canım gelinligin cok sade cok zarif emin sanada cok yakışacaktir

mankenin üzerindekinin etek kısmı daha az kabarık sanırım o şekilde de cok hoş durmuş

bir ömür boyu sana mutluluklar dilerima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…