canimmmm hayirli olsun
gelinligin güzel!
Gelinlik senin ölcülerine göre dikildi kardesine oturmaz ve gelinlik kendini gösteremez
ama yinede hos. Senin üstünde daha da anlmali ve güzel olur!
Etek kismi baya benzetmisler üst kisimda gördügüm kadar sag tarafta yan da büzgü edilmis olmasi gerek olan yer gögüsün altinda bitiyor benim ilgimi ceken bu oldu. Ama gelinligine görünce sevindimilk yorum da benden geli. kizlar devamini bekliyoruz..
canimmmm hayirli olsun
gelinligin güzel!
Gelinlik senin ölcülerine göre dikildi kardesine oturmaz ve gelinlik kendini gösteremez
ama yinede hos. Senin üstünde daha da anlmali ve güzel olur!
Etek kismi baya benzetmisler üst kisimda gördügüm kadar sag tarafta yan da büzgü edilmis olmasi gerek olan yer gögüsün altinda bitiyor benim ilgimi ceken bu oldu. Ama gelinligine görünce sevindimilk yorum da benden geli. kizlar devamini bekliyoruz..
canım oldukça iyi benzetmişler.a.saskıda gerçekten süper olmuş.ama eminim senin üstünde daha güzel durur.yerimsenibendüğün fotolarınıda bekliyoruzhihoyyyt
bir ankaralı kızımız daha gittiii:teytey: canım inşallah hava güzel olur, şöyle rahat rahat salınırsın gelinliğinle yağmur çamur derdi olmadan...kızlar ne olun dua edın bana pazar gunu hava guzel olsun cunku dugun acık offfffffffffffffff yagmurlu olurssa hersey berbat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?