• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar gelınlıgım

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
slm kızlar son 4 gun bılıyorsunuz hafta sonu dugunum var resımlerını cektım gelınlıgımı gıyen kardesım gelınlık cok kotu cıkmıs fotosu cok basıt cıkmıs ama normalde hıc ole deıl resımlerı gorunce sok oldum ama guzel cok zarıf umarım begenırsınız

adszan0.png

arkası sıkmalı kuruklu kardes zayıf oldugundan ona oturmadı pek belı fılan askı kısmı muhtesem ama resımde nedense basıt durmus herkes gelınlıkden cok askısı begendıııııı :)

4444444sk7.th.png

kızlar sıze tafsıye ıyı bır yerde saklayın dugun gunune kadar kımseyede gıydırmeyın benım valla sankıı gıyılmıs gıbı gıt gel oraya buraya eskıdı pulları dokulmus ne kadar uzuldum bır bılsenız

picture.php
[/IMG]

ıste kızlar buna benzetmeye calıstık alt kısım tıpa tıp aynı moncukları kurugu sadelıgı ay bırde cantası var aynısından dıkıldı ama ust kısımdakı askı kısmı farklı bıraz

tek pısmanlık duydugum sey su moncuk ıslemelerı cok sade olmus barı orda bıraz hava katacak seyler yaptırsaydım ondada tecrubesızlık ıste yardım eden kımsede yoktu ama cok sukur gıyılmeyecek kadar kotu deıl

canimmmm hayirli olsun
gelinligin güzel!
Gelinlik senin ölcülerine göre dikildi kardesine oturmaz ve gelinlik kendini gösteremez
ama yinede hos. Senin üstünde daha da anlmali ve güzel olur!
Etek kismi baya benzetmisler üst kisimda gördügüm kadar sag tarafta yan da büzgü edilmis olmasi gerek olan yer gögüsün altinda bitiyor benim ilgimi ceken bu oldu. Ama gelinligine görünce sevindim :-) ilk yorum da benden geli. kizlar devamini bekliyoruz..

canimmmm hayirli olsun
gelinligin güzel!
Gelinlik senin ölcülerine göre dikildi kardesine oturmaz ve gelinlik kendini gösteremez
Etek kismi baya benzetmisler üst kisimda gördügüm kadar sag tarafta yan da büzgü edilmis olmasi gerek olan yer gögüsün altinda bitiyor benim ilgimi ceken bu oldu. Ama gelinligine görünce sevindim :-) ilk yorum da benden geli. kizlar devamini bekliyoruz..

evet cnm haklısın orayaı demeyı unuttum orayaı dogru ole yapamamıslar bende gorunce soledım ama neymıs resımdekı kız zayıfmısta oyuzden onun orasına gelıomusta fılanda fılan salladı ıste aptal kadın sen neden dıretmedın dıye soracak olursanız benım kafamdakı gelınlık sadece tek askı ben askısı tek olsun baska hıc bır yerını dert etmıyecem dedım gelınlık alırkan nıyese tek askı takıntım var

canimmmm hayirli olsun
gelinligin güzel!

evet cnm haklısın orayaı demeyı unuttum orayaı dogru ole yapamamıslar bende gorunce soledım ama neymıs resımdekı kız zayıfmısta oyuzden onun orasına gelıomusta fılanda fılan salladı ıste aptal kadın sen neden dıretmedın dıye soracak olursanız benım kafamdakı gelınlık sadece tek askı ben askısı tek olsun baska hıc bır yerını dert etmıyecem dedım gelınlık alırkan nıyese tek askı takıntım var

canım oldukça iyi benzetmişler.a.saskıda gerçekten süper olmuş.ama eminim senin üstünde daha güzel durur.yerimsenibendüğün fotolarınıda bekliyoruzhihoyyyt

kızlar ne olun dua edın bana pazar gunu hava guzel olsun cunku dugun acık offfffffffffffffff yagmurlu olurssa hersey berbat olacak

gelinliği bu kadar benzetirler dikene helal olsun yani..benimkini göstersem ne alaka dersin..
çok hoş olsun canım mutluluklar :nazar:

ben cok begendim sanada cok yakisaygindan eminim
dügünden sopnra fotolarini koyarsin o zaman daha güzel yorumlar yapariz
iki gelinlik arasindaki farklara takilma seninki cok güzel olmus

çok beğendim canım gelinliğini. allah mesut etsin. en kısa zamanda düğün resimlerini bekliyoruz.
mutluluklar!!!

MizMiz'cim, gelinligin çok zarif, çok guzel, çok begendim
Ustelik benzetme çok harika yapilmis, tipatip ayni !
Senin uzerinde gormek daha guzel olacak
Dugune az kaldi, insallah vaa sicak olur, ve sorun yasamazsin
gun sayiyorduk, gunlerde bitti :-)
allah mesut bahtiyar etsin guzel arkadasim dualarim seninle

kızlar ne olun dua edın bana pazar gunu hava guzel olsun cunku dugun acık offfffffffffffffff yagmurlu olurssa hersey berbat olacak
bir ankaralı kızımız daha gittiii:teytey: canım inşallah hava güzel olur, şöyle rahat rahat salınırsın gelinliğinle yağmur çamur derdi olmadan...
gelinliğinde güzel olmuş beli felan sana göreyse sana daha iyi olur ve daha model kendini gösterir...
Allah bir yastıkta kocatsınyerimseniben

Back