- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
- Konu Sahibi Samantha16
-
bence çok güzel bir modem ve o ek kollarda çok yakışır aman diyeyim dikkat et eklenen kollara tam istedğini yapsın terzin benimkini maalesef mahvetmiştir terzi
yazarım tabikii gelin babetide yaptırcam onun altınada yazabilirim
temem anlaştık ozaman
allah tamamına erdirsin buarada gelinliğin çok zarif düğün albümüde yap güzelliğini görelim
Merhaba kızlarhaftasonu gelinliğime karar verdim model kesinlikle bu olucak tek kafama takılan dantellerin etrafındaki simler sizce çok abartı duruyor mu aynı modelin dantellerinin etrafı simsiz olanı var gelinlikçim 2.provaya kadar düşünüp karar vermemi hangisini istersem onu yapabiliceğini söyledi buarada kolsuz olmuyacak ekteki resimdeki gibi yapılacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1102986 Eki Görüntüle 1102987 Eki Görüntüle 1102988
Merhaba kızlarhaftasonu gelinliğime karar verdim model kesinlikle bu olucak tek kafama takılan dantellerin etrafındaki simler sizce çok abartı duruyor mu aynı modelin dantellerinin etrafı simsiz olanı var gelinlikçim 2.provaya kadar düşünüp karar vermemi hangisini istersem onu yapabiliceğini söyledi buarada kolsuz olmuyacak ekteki resimdeki gibi yapılacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
benimki ekleme olmucak canım sıfırdan dikilicek üzerime göre kolları aynı böyle olupta etek kısmı prenses olan çok model var güvenilir bi yerle çalışıyorum daha önce oraya giden çok tanıdıklarım oldu inşallah aksilik çıkmaz ve içime siner tavsiyen için teşekkür ederim canım
Cok hos nereden bakildi acaba?
bence de güzel hafif daha kabarik olsa daha hoş durabilir belkiMerhaba kızlarhaftasonu gelinliğime karar verdim model kesinlikle bu olucak tek kafama takılan dantellerin etrafındaki simler sizce çok abartı duruyor mu aynı modelin dantellerinin etrafı simsiz olanı var gelinlikçim 2.provaya kadar düşünüp karar vermemi hangisini istersem onu yapabiliceğini söyledi buarada kolsuz olmuyacak ekteki resimdeki gibi yapılacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür.
Eki Görüntüle 1110667 Eki Görüntüle 1110668 Eki Görüntüle 1110669
ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?
neden butun konuların altına yorum yapıp fotograflarınızı koyuyorsunuz. bu şekilde kendinize tepki olusturuyorsunuz. cevap verecegim varsa da vermem boyle bir kişiye
bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür.
Eki Görüntüle 1110667 Eki Görüntüle 1110668 Eki Görüntüle 1110669
ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?