Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğim hakkında yardım istiyorum

bence çok güzel bir modem ve o ek kollarda çok yakışır aman diyeyim dikkat et eklenen kollara tam istedğini yapsın terzin benimkini maalesef mahvetmiştir terzi

benimki ekleme olmucak canım sıfırdan dikilicek üzerime göre kolları aynı böyle olupta etek kısmı prenses olan çok model var güvenilir bi yerle çalışıyorum daha önce oraya giden çok tanıdıklarım oldu inşallah aksilik çıkmaz ve içime siner tavsiyen için teşekkür ederim canım

Allah tamamına erdirsin çok beğendim modelini abartılı olacağını da sanmıyorum, mutluluklar dilerim

bence simli olmalı ışıkların altında daha hoş olur

tanıdık gidip diktirdiyse çok iyi benimki de güya sıfır dikimdi üzerime göre ama işten anlamadığında ve de referans olmadan gidince acayip oyunlar dönüyor.Şimdiden güle güle giy gelinliğini şeker.

Bence çok güzel ve hanım hanımcık.Simsiz bence sönük olurdu simleriyle hem şık hem sade güzel bence asil.Sanada çoook yakışacağına inanıyorum cnmm

bence de güzel hafif daha kabarik olsa daha hoş durabilir belki

neden butun konuların altına yorum yapıp fotograflarınızı koyuyorsunuz. bu şekilde kendinize tepki olusturuyorsunuz. cevap verecegim varsa da vermem boyle bir kişiye

onlar sim mi cam boncuk mu tam anlaşılmıyor?
ama olunca hiç de abartı değil,hafif pırıltı yapıyor..
millet koca koca taşlar diktiriyor..
hafif pırıltıda hiçbir sakınca yok hatta güzel bile..
onların olması sadeliğini almıyor yani..olsun

neden butun konuların altına yorum yapıp fotograflarınızı koyuyorsunuz. bu şekilde kendinize tepki olusturuyorsunuz. cevap verecegim varsa da vermem boyle bir kişiye

profilimden şayet görünüyor ise yeni kullanıcı olduğumu ve acil yardım beklediğimi görmüş olmanız lazım. rahatsız ettimse kusura bakmayın

bence çok hoş ve çok zarif bir gelinlik olmuş tatlım umarım sanada çok yakışacak Rabbim ağız tadıyla giymeyi nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…