Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğim hakkında yardım istiyorum

Samantha16

Ömrüme ömür katan miniğim hoşgeldin 03.02.2016
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
1.068
734
123
Merhaba kızlar haftasonu gelinliğime karar verdim model kesinlikle bu olucak tek kafama takılan dantellerin etrafındaki simler sizce çok abartı duruyor mu aynı modelin dantellerinin etrafı simsiz olanı var gelinlikçim 2.provaya kadar düşünüp karar vermemi hangisini istersem onu yapabiliceğini söyledi buarada kolsuz olmuyacak ekteki resimdeki gibi yapılacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Belki abartı değil ama ben gelinlikte sim ve taş detayını sevmiyorum. Masumluğunu alıyor sanki, bu arada model çok güzel ama..

böyle de güzel simsiz de güzel olur modeli çok güzel, kabarık olmaması fazla özellikle :) mutlu mutlu giyersin inş

canım gelinliğini çok beğendim. Allah bir ömür mutlu etsin.

Sim konusuna gelincede gelinlik çok abartılı şatafatlı olmadığı için çok hoş durmuş bence.

Model çok güzel kollarda çok yakışacaktır bu modele alt eteği biraz daha belden aşağıya sıra dantel inse daha da farklı bir hava mı katar taşsız olmalı bence abartı durmuyor ama sadesi daha asil duracak gibi geldi gözüme mutlulukla giyin

Sim ve taşı bende seviyorum ama abartı gelmedi bu bana, aksine çok beğendim ayrıca kollu olacaksa çok daha güzel. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

aynen dediğin gibi bir model vardı orda ama belden aşağıya doğru inince çok kalabalık geldi gözüme o hali etek ucundanda yükseliyor ya danteller ben sade şeyleri daha çok severim oyüzden simlimi olsun simsiz mi kararsız kalıyorum işte

Benim gibisin sade seviyorsun ben olsam sadeyi tercih ederdim duvak gelecek zaten danteller var el çiceği makyaj falan parlayacaksın

Süper bencee :129: Ben olsam simsiz tercih ederm ama abartılı durmuyor, iki türlü de olur canm, kolu da harika olur..istediğim kollar genelde bu tarzzz Güle güle mutlulukla giy canımmm maşallahh

Son düzenleme:
Benim gibisin sade seviyorsun ben olsam sadeyi tercih ederdim duvak gelecek zaten danteller var el çiceği makyaj falan parlayacaksın

aslında doğru söylüyorsun ama bu gelinlik daha kapıdan girer girmez gözüme çarptı simsiz halini göstermeseler belkide bukadar ikilemde kalmazdım offff

Kesinlikle sim ve dantelli olanı daha şık duruyor Kol detayı da gayet güzel olur

Son düzenleme:
simli yaptir canim bendede sorun oldu platinli platinsiz die geciyo mesela ben platinsiz yaptirdim yani simli oda guzeldi ama platinlide guzel duruyo dusun derim yani ayri guzel ve gelinlini bence tecrube kazanmis biri olarak soluyorum kuyruklu yaptirma kesinlikle hic rahat degil halay fln cekemzsin kesinlikle bu konuyuda iyi dusun

kollu hali çok daha güzel olmuş hiç tereddüt etme

bide ayakkabının altına ismimizi yaz olmazmı

fazla değil bence. zaten üstüne giyip fotoğraf çekilince falan daha da sade duruyor gelinlik normalinden.

bence çok güzel bir modem ve o ek kollarda çok yakışır aman diyeyim dikkat et eklenen kollara tam istedğini yapsın terzin benimkini maalesef mahvetmiştir terzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…