- 16 Şubat 2019
- 841
- 254
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
bişey sormak istiyorum bazı arkadaşlardan duydum gecikme yaşayıpta öbür ay hamile kalanlar varmış varmı başka bu durumu yaşayan gecikme yaşayıp öbür ay hamile kalınabilir mi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet değilde canim kahverengi akıntım var doktora randevu aldım gideceğim işallahCanim sen hala adet olmadin mi?
canım 3 gündür var ve artık korkmaya başladım hamileliği artık bir yana biraktim da sağlığımı düşünmeye başladımHayırlı haber olsun inşallah canım, cok uzun mu sürüyor peki akıntın?
Yerleşmeden dolayi oluyordur belki![]()
Haklısın canim, erteleme git doktoruna mutlaka.canım 3 gündür var ve artık korkmaya başladım hamileliği artık bir yana biraktim da sağlığımı düşünmeye başladım
çok teşekkürler işallah allah kimseyi sağlıkla sınamasınHaklısın canim, erteleme git doktoruna mutlaka.
Rabhim korktuklarina ugratmasin insallah.
bende de şuan var bakalım doktora gidince öğreneceğim umarım sizin gibi olur....Bende kızım da adet olduğumu sandım iki gün kahve rengi alıntı geldi sorna kanda gebe olduğum çıktı
Gİttin mi dr a canımbende de şuan var bakalım doktora gidince öğreneceğim umarım sizin gibi olur....
bugün gideceğim canimmGİttin mi dr a canım
işallah hamilesinizdir test yaptınız mıBende öyle duydum önceki ay gecikme oluyormuş benımde geçen ay 6 gün gecikmem oldu şimdi ise 2 . Gün gecikmede aynı düşünceler içindeyim yani![]()
Yapamadım dün gece adet oldum malesefişallah hamilesinizdir test yaptınız mı
Gittinmi dr durumun nedir inşallah hayırlı haberler almışsındırbugün gideceğim canimm
gittim mevsim değişikliğinden olabilir dedi bide biraz göbek yağın var dedi gebelik testi falan istedi hormonlara bakalım dedi yarın çıkacak sonuçlar bide benim nerdeyse 6 gündür pembe kan gibi akıntım var ara ara kan gibi geliyor onuda söyledim yumurtalıkların iyi dedi şuan...Gittinmi dr durumun nedir inşallah hayırlı haberler almışsındır![]()
hakkınızda hayırlısı olsun bende oldum demekki daha zamanı var hiç üzülmeyin sağlıklı olalım herşey olurrYapamadım dün gece adet oldum malesefyanılmışlar
![]()
aynen öyle o zaman ikimizede geçmiş olsunhakkınızda hayırlısı olsun bende oldum demekki daha zamanı var hiç üzülmeyin sağlıklı olalım herşey olurr
aynen öyle hayırlısı olsunda kaç gündür bitmedi ama yaaaaynen öyle o zaman ikimizede geçmiş olsunkısmet beklıyordur ama ne zaman