benim kızımda düzene girdimi girmedidimi anlayamdım, yaa gece 11de bazen uyanıyor bazense o saatte uyuyor,ve gece 02-30da yada 03-00da uyanıyor bazen hemen uyuyor bazense :1shok: uyumuyor. bizim gaz problemimizde var ama , birde bazen ben onu tam uyudu deyip odasından çıkınca basıyor çığlığı , hadiii geri dönüyorum,yatkalk yatkalk valla sırtımın kemikleri çatırdıyor.....
birde uykusunda çok sıçrıyor derin derin iç çekiyor Allah Allah besmelesiz yatırmıyorum, AYET-EL KURSİ okuyorum nas -felak okuyorum ama yavrum yazık çok rüya görüyor anlayacağınız bizdede uyku yok o uyusada ben uyuyamıyorum... yanıma aldıığım zaman uyuyor gece... birde işte 2buçuk 3 gibi kalkıp yatınca 5-30 6 gibi uyanıyor şuanda tam 4ün içinde 24 aralık2007de doğdu ve erken doğdu şuabtın 2sinde doğmalıydı neyse daha çabuk kavuştuk,
3 gündür yalnız inanılmaz huysuz oldu, çok ağlıyor istiyorki hep kucağımda dursun inanın kahvaltı öğle yemeği bile yiyemediğim oluyor,su içiyorum meyva suyu içiyorumkafamçokkarıştı bazen çıldıracak gibi oluyorum ireeeeemmmm kızım nollluuuuurrrrr ağlamaaa diyorum kızıyorum sonra kendime ,evin içinde tur atıyoruz sürekli yada arabasına atıyorum,(hava güzel olursa)dışarı çıkıyoruz hiç sesi çıkmıyor gülücükler atıyor arada uyuyor işte bende yazayım dedim Allah onları eksik etmesin, Allah olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin
annelik çok kutsal ne yapsak onların haklarını ödeyemeyiz, ne mutlu ki bize muhtaç yavrularımız var...
sevgiyle kalın:1hug: