kizlar gecenin ucu ben yine ayaktayim bebeklerinizi nasil uyutuyosunuz

canım aysımacıgım;
benım ufaklıkta ılk gunlerde boyle yaptı.dogru yoldasın.aglamaktan uyuyordu.arada kalıkıp devam edıp gerı dalıyordu.baktı ben azımlıyım 3gunde pes ettı:))))))
bu aksam sofrayı kurarken babası ablasıyla oynadı.altını degıstırıp karnını doyurdum.optuk hepımız yatırdık.kapıısnı kapatıp.gozlerının ıcı guluyordu uyku saatıne yatagına kavusunca:)))))
bız gıdıp kızımızla yamegımızı yedık sohbet ettık.o uyudu.8de yattı.bızde rahat edıyoruz oda.sabah 4 5 gıbı kalkar mamaya o kadar:))))))
ben once sandımkı hıc sıkılmam bunalmam buyuk kızı oyle alıstırdım.sevgı bu sandım.ama cocugada yazık.ozelını yatagını sevgıyı bılmesı lazım.ınsan zamanla ogrenıyor ıste.dusunuyorum esımde dıyor bazen.ılk baslarda aglıyor dıye uzuluyordum canım ama ıyıkı sen bıldıgını yaptın dıye:))))))
sımdı halımız nıce olurdu dıye:))
daha guzle gunler senın olsun ınsaallah canım.sende cok cekmıssın gecmıste.RABBIM bunların hatrına sana bundan sonrakı hayatında mutluluk saglık nasıp etsın omrun boyuca.bende senın sekerlerı opuyorum canım:)))))))

benim kızımda düzene girdimi girmedidimi anlayamdım, yaa gece 11de bazen uyanıyor bazense o saatte uyuyor,ve gece 02-30da yada 03-00da uyanıyor bazen hemen uyuyor bazense :1shok: uyumuyor. bizim gaz problemimizde var ama , birde bazen ben onu tam uyudu deyip odasından çıkınca basıyor çığlığı , hadiii geri dönüyorum,yatkalk yatkalk valla sırtımın kemikleri çatırdıyor.....
birde uykusunda çok sıçrıyor derin derin iç çekiyor Allah Allah besmelesiz yatırmıyorum, AYET-EL KURSİ okuyorum nas -felak okuyorum ama yavrum yazık çok rüya görüyor anlayacağınız bizdede uyku yok o uyusada ben uyuyamıyorum... yanıma aldıığım zaman uyuyor gece... birde işte 2buçuk 3 gibi kalkıp yatınca 5-30 6 gibi uyanıyor şuanda tam 4ün içinde 24 aralık2007de doğdu ve erken doğdu şuabtın 2sinde doğmalıydı neyse daha çabuk kavuştuk,
3 gündür yalnız inanılmaz huysuz oldu, çok ağlıyor istiyorki hep kucağımda dursun inanın kahvaltı öğle yemeği bile yiyemediğim oluyor,su içiyorum meyva suyu içiyorumkafamçokkarıştı bazen çıldıracak gibi oluyorum ireeeeemmmm kızım nollluuuuurrrrr ağlamaaa diyorum kızıyorum sonra kendime ,evin içinde tur atıyoruz sürekli yada arabasına atıyorum,(hava güzel olursa)dışarı çıkıyoruz hiç sesi çıkmıyor gülücükler atıyor arada uyuyor işte bende yazayım dedim Allah onları eksik etmesin, Allah olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin
annelik çok kutsal ne yapsak onların haklarını ödeyemeyiz, ne mutlu ki bize muhtaç yavrularımız var...

sevgiyle kalın:1hug:

canım aysımacıgım;
benım ufaklıkta ılk gunlerde boyle yaptı.dogru yoldasın.aglamaktan uyuyordu.arada kalıkıp devam edıp gerı dalıyordu.baktı ben azımlıyım 3gunde pes ettı:))))))
bu aksam sofrayı kurarken babası ablasıyla oynadı.altını degıstırıp karnını doyurdum.optuk hepımız yatırdık.kapıısnı kapatıp.gozlerının ıcı guluyordu uyku saatıne yatagına kavusunca:)))))
bız gıdıp kızımızla yamegımızı yedık sohbet ettık.o uyudu.8de yattı.bızde rahat edıyoruz oda.sabah 4 5 gıbı kalkar mamaya o kadar:))))))
ben once sandımkı hıc sıkılmam bunalmam buyuk kızı oyle alıstırdım.sevgı bu sandım.ama cocugada yazık.ozelını yatagını sevgıyı bılmesı lazım.ınsan zamanla ogrenıyor ıste.dusunuyorum esımde dıyor bazen.ılk baslarda aglıyor dıye uzuluyordum canım ama ıyıkı sen bıldıgını yaptın dıye:))))))
sımdı halımız nıce olurdu dıye:))
daha guzle gunler senın olsun ınsaallah canım.sende cok cekmıssın gecmıste.RABBIM bunların hatrına sana bundan sonrakı hayatında mutluluk saglık nasıp etsın omrun boyuca.bende senın sekerlerı opuyorum canım:)))))))
oncelikle canim icten yazilarin icin ve yardim ettigin icin cok sagol canim inan cok onem tasidi yazdiklarin.yazdiklarini yavas yavas hayatimda uyguluyorum guzelim.biraz zor oluyo kizim icin ama:))) bayabi mizildaniyo bide agrilari olmassa gazini cikartamayinca hemen kusuyo .inan yemek yedikten sonra defalarca gazini cikartiyorum surekli kusucajkk gibi yapiyo eyer tam cikartamassada kusuyo kustugu icinde cabuk acikiyo bayabi zorluyo beni biraz ele ayaga gelsede bende rahatlasam .canim cok sagol canim sende bi omur evlatlarinla cok guzel bir omur gecirirsin.cok sanslilar senin gibi bi anneleri var once minisleri sonra seni cok optum canim

canim beni animsadinmi hamilelik chatte tanismistik benden bir hafta fazla hamileydin masallah senin meleyin hizli davrandi canim.guzelim bayadir goremiyodum.merak ettim seni baya.bu arada senin minis cok seker olmus allah korusun canim benim ufakliklda sezeryanla dogdu 11 subatta canim .dusun su satirlari yazarken bennim kucuk cadimi uyutmaya calisiyorum uyumuyo oda guzelim.inan cok iyi anliyorum seni canim erken dogunca dahabi uzerine dustun bundanda biraz sorunlu olabilir.biraz simarmistir yumurcak.benim kiziusimda oyle canim benimkide gazli bebek surekli gazini cikar yok dus aldir yok masaj yap.derken biraz kucagada alistin ilgiyede cok zorlaniyor uyumakta benide uyutmuyo canim.inan allah yardimcimiz olsun bol bol sabir sabrimizada ecir versin guzelim.ama gulmeye basladigindan beri dahabi kolay oldu bakmak bebeyime canim.senin sekerinide optum canim

canım benim hiç unuturmuyum seni ne kadar merak ettim seni hep profil bilgilerinden mesajlarını takip ettim çoooookk meraklandım, ama çok şükürki doğurduğunu öğrendim rahatladım,aman canım RÜYAN ÇOK ŞEKEERRR YERİM ONU BEN BİZDEDE GAZ SIKINTISI VAR :KK43: AMA ŞURUPLA ÇÖZÜYORUM NEO BABY BURDA BİR DOÇ.HEKİMİN TAVSİYESİ.SANIRIM DEDİĞİN GİBİ ŞIMARMIŞTIR BENİM KIZ TOPAÇ OLDU MAŞALLAH DEYİN 5.800 KGVE DOĞDUPUNDA 2.360TI VE ŞUANDADA SALONDAN ÇIĞLIK ATIYOR ANNEEEEEEEEEE DİYE ÖPÜYORUM CANIM GÖRÜŞELİM OLURMU KENDİNE VE MİNİKLERİNE ÇOK DİKKAT ET BİTANEM ..... AYRICA ADINA FORM BİLE AÇMIŞTIM TEKRAR GÜNDEME GETİREYİM (LAF ARAMIZDA DOĞUM HEDİYESİ)

Son düzenleme:
canım benim hiç unuturmuyum seni ne kadar merak ettim seni hep profil bilgilerinden mesajlarını takip ettim çoooookk meraklandım, ama çok şükürki doğurduğunu öğrendim rahatladım,aman canım RÜYAN ÇOK ŞEKEERRR YERİM ONU BEN BİZDEDE GAZ SIKINTISI VAR :KK43: AMA ŞURUPLA ÇÖZÜYORUM NEO BABY BURDA BİR DOÇ.HEKİMİN TAVSİYESİ.SANIRIM DEDİĞİN GİBİ ŞIMARMIŞTIR BENİM KIZ TOPAÇ OLDU MAŞALLAH DEYİN 5.800 KGVE DOĞDUPUNDA 2.360TI VE ŞUANDADA SALONDAN ÇIĞLIK ATIYOR ANNEEEEEEEEEE DİYE ÖPÜYORUM CANIM GÖRÜŞELİM OLURMU KENDİNE VE MİNİKLERİNE ÇOK DİKKAT ET BİTANEM ..... AYRICA ADINA FORM BİLE AÇMIŞTIM TEKRAR GÜNDEME GETİREYİM (LAF ARAMIZDA DOĞUM HEDİYESİ)

ay canimya olurum onu verene cok seker olmus allahim esirgesin guzelimi ya onun icin cok dua ettim sag saglim buyusun erken dogdu basina bisey gelmesin diye bi ara inan ilk koydugun resmi esime kopyattirdim resmini minisin bilgisayarimda halen var minnacikti esimle beraber baktik icimiz titredi ay cok ufak sag saglim buyur diye,bak bizi utandirdi abla oldu guzelim oyyyyy .allahim esirgesi teyzesi orda olda yerdi yerdi onu guzelimya allah nazarlardan saklasi kime cekmis dimi annesine dimi guzelim sizi cok optum

canım yaa çok iyisin iyiki senin gibi bir arkadaşım var Allah razı olsun inan bende senin için dua etmiştim, Allah evladınızı size bağışlasın rüyanın başköa fotosu yokmu koy avatara öpt.ah cmcimeyi bişr öpsem..............:1hug::nazar::nazar:

X