iygeceler aysima bende uyuyamıyorum senin gibi benim bebişde yeni uyudu biz ne yapıcaz bunlarla
evet bu uykusuzluga care bılen varsa ne olur yassın uykusuzluktan gozlerımmm sıstı dogru durus goremıyorum yaaaaaaa
Ohoooooo daha dur bakalım ben 2 sene uyumadım tatlım..
2 seneeeeeeeee, 8 aylığa kadar saat başı ayaktaydım, kafayı yiyordum karnı tok, altı temiz ama saat başı uyanıyor diye.
1 yaşından 2 yaşına kadar da 1,5-2 saat arayla uyandı hep.
Derdim ki; Allahım ben ne zaman deliksiz bir uyku çekicem?
2 yasından sonra uyanmadı neyse ki..Çocuktan çocuğa değişir, huy bu huy...
canım ben dogum yapalı 2 ay oldu ve benımde oglum uyumuyordu sımdı her aksam yatmadan once banyo yaptırıyorum karnını doyurup yatırıyorum hemen kendımde yetıyorum en az 3 saat garantııı hem sıcak su bebegım ganınada ıyı gelıyo rahatlatıp yumsatıyo
valla ben banyo yaptırdıgımda bebegım memede uyuya kalıyo maksam 12de mesela yattı gece 4,5 kalkıyo bence bı dene
canım hergün aynı saatte yatır yatmadan önce rutin şeyler belirle
mesela 10 da başlayın hazırlıklara bed time masaj yagı ile banyo yaptır emzir gazını cıkar 11 gibi filan uyumuş olur
iyi beslenir ve sıkıntısı olmazssa sabaha kadar da uyuyabilir
yalnız gündüz cok fazla uyuyan bebek gece uyumuyor söyleyim benim kızım gündüzleri pek uyumuyor aksam 8 den sonrada hiç uyumuyor
bu yüzden yoruluyor 11 de mutlaka uyumuş oluyor sabah ta 5 bucuk yada altıda uyanıyor
aysıma canım cok uzuldum.gercekrten cok zor.ben ılk kzıım da 1ay yasadım sadece ona bıle kafayı yedım resmen.bunda onuda yasamadım.ama ben attım yatagına kendı uyumaya alıstırdım.dene derım.3gunde alısıyor en fazla.süprizzzzz
sabah uyandıktan sonrakı uykusuna yatırmadan once banyo bebek yagı karnını doyuruyor altını temızlıyor gazını cıkarıyorsun ıyıce uykusu gelene kadar oyalıyorsun.daha sonra yatagına atıyorsun.donencesı varsa onu ac,yyumusak bır battanıye elının altına yada bır yumusak oyuncak.kendı kendıne oynaya oynaya uyumaya alısıyor.tabıkı aglıyacak ama ılerde sen aglayıp perısan olmamak ıcın dene derım.3gunde toplam 6kezkı uykusunda agladı benımkı.uzuldum rahatsız oldum ama pes etmedım.kapısını kapattım attım yatagına kendımde duymayım sesını dıye ısımı yaptım kualgımda mp3um.3gun dayandım.8,5aylık oldu sımdı.kendı uyuyor. daha hıc uykusuzluk cekmedım.gece hıc uykusuz kalmadım.sutum azdı mamaya basladım.oda tok tutuyor.:dance:
aksam 8de yatırıyorum bız yemek yerken.yatagında oynuyor kendı kendıne sonra 9gıbı uyuyor.gece sadece4 5 gıbı kalkıp mamasını yıyıp yatıyor.sabah 8,30a kadar.:)))))))))
cok sansılıyım dıye dusunuyorum.boyle olmasa ılk kızımada vakıt ayıramazdım ve kıskanırdı belkıde.ama sımdı cok ıyı araları.kardesı cok akıllı cunku
dene derım canım.ılk oglunada yazık .oda ılgı beklr.sanada yazık yorulursun sureklı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım daha bebegin kücük bu zamanlarda uyku düzeni olmaz,bende oglumdan cektim ve cekmeye devam ediyorum 19 aylık ve sürekli kalkıyo isin kötüsü 6 aylık hamileyim dogdugu zaman ne yapcam bilmiyorum:1no2:nurse diye bi bitkisel surup var ondan dene gazına iyi gelebilir bende cok verdim rahatlatıyordu
Sana öncelikle Kolay Gelsin Diyorum,benim Ufaklik Tam 11 Aylik Oldu Ama Uykusu Hala Sorun Uyutmakta çok Zor Oluyor,gaz Problemi 3 Aylikken Geçiyor Ama Uyku Ne Zaman Yoluna Girer Bilmem,onlari Gülüşü Uykuyu Felan Unutturuyor,allah Yardimcin Olsun..