Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi rahatlattınız teşekkür ediyorumZaten yumurtlamadan hesaplanmaz gebelik, son adet tarihinizden hesaplanır zamanla oturur kesenin ve bebeğin boyutuna göre. 8.haftaya kadar yolu var zaten yolk'u vs görmüşsünüz bebek gelişmeye başlamış olarak düşünebilirsiniz
Ya benim de 19 Ekim catlama oldu. Ne zaman testte öğrendiniz? Çatlamadan kaç gün sonra. Benim de belirtilerim var.Ovülasyon takibi yaptım 18 Ekim çatlama oldu yani şuan aşağı yukarı 23 24 günlük bebeğim ama Adet tarihime göre şun 6 haftalık kese var yolk sac var ama bebek henüz yok yani doktor göremedi geç döllenme dedi ? korkmalı mıyım ?
Kaç gün gecikme yaşadınız da geç döllenme dedi doktor acaba? Yumurtlama tarihiniz belli sonuçta catlama da, geç döllenme basıl oluyor o halde. Çatlamadan 14 18 gün sonra adet olunur normalde. Olunmazsa da belli olur diye biliyorum ama benim testlerimde çıkmadı. 8 gün gecikme var. İkinci yumurtlama da yaşadım 24 ekimde acaba o mu döllendi. Kafamda sorula r:)Ovülasyon takibi yaptım 18 Ekim çatlama oldu yani şuan aşağı yukarı 23 24 günlük bebeğim ama Adet tarihime göre şun 6 haftalık kese var yolk sac var ama bebek henüz yok yani doktor göremedi geç döllenme dedi ? korkmalı mıyım
Benimde iki kez yumurtlama oldu 10 gün arayala, gecikmemin 10. günü dedi doktor yolk ve sac var kese var ama benek henüz yok geç döllenmiş henüz küçük dediKaç gün gecikme yaşadınız da geç döllenme dedi doktor acaba? Yumurtlama tarihiniz belli sonuçta catlama da, geç döllenme basıl oluyor o halde. Çatlamadan 14 18 gün sonra adet olunur normalde. Olunmazsa da belli olur diye biliyorum ama benim testlerimde çıkmadı. 8 gün gecikme var. İkinci yumurtlama da yaşadım 24 ekimde acaba o mu döllendi. Kafamda sorula r:)
çatlamasan 10 gün sonra hassa test ile öğrendim çok silik çizgi vardıYa benim de 19 Ekim catlama oldu. Ne zaman testte öğrendiniz? Çatlamadan kaç gün sonra. Benim de belirtilerim var.
O zaman ikinci yumurtanız mı döllendi anladığım kadarıyla. Acaba benim de mi öyle. Adetten bi önceki testm bi saat sonra çizgi çıkardı sonra da bi daha yapmadım. Bugün yapayım bi bakalım sonuç ne çıkacak.Benimde iki kez yumurtlama oldu 10 gün arayala, gecikmemin 10. günü dedi doktor yolk ve sac var kese var ama benek henüz yok geç döllenmiş henüz küçük dedi
İkinci çatlamadan sonra mı ilkinde mi?çatlamasan 10 gün sonra hassa test ile öğrendim çok silik çizgi vardı
Merhaba sizinle tam olarak aynı tarihte aynı durumu yaşıyorum, doktor haftaya görmek istedi kalp atışı duyacak mıyız acaba diye korkacak birşey yok dedi bNa olması gereken herşey var ama bir kaç gün geriden geliyor bir sorun yok dediOvülasyon takibi yaptım 18 Ekim çatlama oldu yani şuan aşağı yukarı 23 24 günlük bebeğim ama Adet tarihime göre şun 6 haftalık kese var yolk sac var ama bebek henüz yok yani doktor göremedi geç döllenme dedi ? korkmalı mıyım ?