Kızlar merhaba. Pcosla 9 ay önce tanıştım. 6 aylık bir doğum kontrol hormon takviyesi ile adetimi tekrar düzene soktum derken. 2 aydır 34 günde bir yinede saglıklı 5 gün adet görüyorum. Fakat şöyle bir sorum olacak. Geçen ay 25. Günde yumurtlama gördüm. Ertesi günde çatlamıştı. Lh seviyem 70lere düştü. Bu ay da famometer uygulaması ile orada gösterilen yumurtlama günlerinde test yaptım ama bi türlü pik olmadı. Ama sümüksü yapışkan akıntım geldiği gün yumurtladım sanıp yine deneme yaptık. 3 gün sonra yine aynı akıntı geldi. Sanırım iki kere yumurtladım hormonlarım bozuk olduğu için dedim. Tabii yine denedik kaçmasın dedik. Ama bugün iki yumurtalığımın ağrımasından şüphelenip test yaptım. 100 doruk yumurtlama gösterdi. Yeni yumurtlamışım meğerse. Adetime 9 gün gösteriyor. Geç döllenme mi oluyor? Yoksa normal mi âdet döngüme göre anlayamadım. Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan ve sorunsuz geçen varmı? Çünkü geç döllenmeyle sorunlu bebek olma ihtimali olduğunu okudum. Eh birde pcos varsa zaten hamilelik oranı düşüyor herkese göre. Allah herkese gönlüne göre versin inşallah. İlk deneme ayımız bu arada. Yeni denemeye başladık.