- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 299
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Merhaba kızlar. Öncelikle 5 ay önce bebisimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Ve hamilelik sürecinde bacaklarımda kızılcıklar oluşuyordu. Baldirlarim ağrıyordu falan filan. Sonra duydum ki kan pıhtılaşma diye bir şey varmış. Aslında doktorum da bana olabileceğini söyledi. Zaten benim MPV değerim sınırın biraz üstünde çıkıyordu. Ama doktorlar herhangi bir tedbir amaçlı kan sulandırıcı vermediler ve bebeğimi kaybettim. Şuanda da çok çok korkuyorum diyorum ki ya bu ay hamile isem günüm gelmeden bişey olursa pıhtılaşma varsa hemen o süre içinde doktora gidemeden bişey olursa diye çok korkuyorum. Ve internetten araştırdığıma göre çok kişi coraspin diye bir ilaç kullanmış. Bende en azından günüm geçip doktora gidip danisuncaya kadar kullanmak istiyorum. Pıhtılaşma testini ne kadar istediysem yapmadılar 2-3 düşük kürtaj dan önce yapmıyoruz diyorlar. Kızlarım şimdi ben coraspin alsam bunun hamilelere özel olanı var mı yoksa direkt coraspin dememiz yeterli mi? Bir de her gün mü kullandınız, arada mi? Lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan.