Kızlar gebelikte kan sulandırıcı coraspin kullanan var mı? Allah rızası için yardım edin🙏🙏🙏

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.240
299
Merhaba kızlar. Öncelikle 5 ay önce bebisimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Ve hamilelik sürecinde bacaklarımda kızılcıklar oluşuyordu. Baldirlarim ağrıyordu falan filan. Sonra duydum ki kan pıhtılaşma diye bir şey varmış. Aslında doktorum da bana olabileceğini söyledi. Zaten benim MPV değerim sınırın biraz üstünde çıkıyordu. Ama doktorlar herhangi bir tedbir amaçlı kan sulandırıcı vermediler ve bebeğimi kaybettim. Şuanda da çok çok korkuyorum diyorum ki ya bu ay hamile isem günüm gelmeden bişey olursa pıhtılaşma varsa hemen o süre içinde doktora gidemeden bişey olursa diye çok korkuyorum. Ve internetten araştırdığıma göre çok kişi coraspin diye bir ilaç kullanmış. Bende en azından günüm geçip doktora gidip danisuncaya kadar kullanmak istiyorum. Pıhtılaşma testini ne kadar istediysem yapmadılar 2-3 düşük kürtaj dan önce yapmıyoruz diyorlar. Kızlarım şimdi ben coraspin alsam bunun hamilelere özel olanı var mı yoksa direkt coraspin dememiz yeterli mi? Bir de her gün mü kullandınız, arada mi? Lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan.

Ben kullandım ama bebeği besleyen damarlarımdan bi tanesinde pıhtılaşma oldugu için vermişti doktorum.
Öyle kafana göre kullanılacak bir şey değil doktor gerekli görürse veriyor, hamileliğin son aylarına doğru iğneyle çaviriyor hatta kanama ve olmasın diye. Sen kafana göre alıp kullanma doktor ile görüşüp al. Basit bişey değil sonucta onu kullandığın zaman belli bir süre lan kaybın olmasın diye ameliyat bile etmiyorlar.

Ben gebelik öncesi başlamıştım. Doktor 30 yaş üzeri damarlarda sorun olabiliyor diye vermişti. Öyle de oldu. Sonra oksapara geçmek zorunda kaldım.

Bana ilk aydan itibaren verdi doktorum. Biraz kilom var ve yas 34. Bebege daha rahat kan gitmesi icin her aksam saat 10:00 da icmek uzere Coraspin verdi. Bu arada bunu Zeynep Kamildeki doktorim verdi. Ayrica özel doktorum da var o da içmem gerektigini soyledi. Ama kontrollere gittikçe hatirlatiyorim ben yine de asprini. Bilginize.

Coraspini artık tum doktorlar verıyor
Hiçbir zararı yok
Bnde 3 kımyasal gecırınce son kımyasalda coraspin başladım kndımce. 15 gun önceden
Ama yıne kımyasal oldu, buyuk ıhtımal saglıksız yumurtaydı

Bana ilk aydan itibaren verdi doktorum. Biraz kilom var ve yas 34. Bebege daha rahat kan gitmesi icin her aksam saat 10:00 da icmek uzere Coraspin verdi. Bu arada bunu Zeynep Kamildeki doktorim verdi. Ayrica özel doktorum da var o da içmem gerektigini soyledi. Ama kontrollere gittikçe hatirlatiyorim ben yine de asprini. Bilginize.
Merhaba kaç haftalıkken başladınız

X