• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar gebelik var mi bakin bi :))

Gebelik var mi

• Evet var

OY: 28 93,3%
  • Hayir yok

OY: 2 6,7%

• Ankete Katılan
    30
Normalde 4 haftalik olmasi lazim dedi degerin cok dusuk cikmis ama dedi 3 gune 2 kati cikarsa dis gebelik degildir dedi gec dollenme gec yumurtlama olur dedi

Normalde 4 haftalik olmasi lazim dedi degerin cok dusuk cikmis ama dedi 3 gune 2 kati cikarsa dis gebelik degildir dedi gec dollenme gec yumurtlama olur dedi
Anladım canım son adet tarihine göre hesaplanır ben bat geçmedi diye düşündüm evet 4 haftalık ama geç döllenme olabilir kötü düşünme

Canım iki gün sonra testi tekrarlarsın. İki gün sonra aynı saatte ver kanı, böylece 48 saatte ne kadar arttığını görmüş olursun. Sen zaten dün kan vermiştin dimi, yarın aynı saatte yine test yaptır bakalım, inşallah iyi sonuçlar alırsın.
Ama ben Allah’ın izniyle iyi olacağına inanıyorum, niyetini hiç bozma ve canını sıkma.

Canım iki gün sonra testi tekrarlarsın. İki gün sonra aynı saatte ver kanı, böylece 48 saatte ne kadar arttığını görmüş olursun. Sen zaten dün kan vermiştin dimi, yarın aynı saatte yine test yaptır bakalım, inşallah iyi sonuçlar alırsın.
Ama ben Allah’ın izniyle iyi olacağına inanıyorum, niyetini hiç bozma ve canını sıkma.
Cok tsk ederim canim insallah allah razi olsun biraz olsun icim ferahladi insallah dedigin gibi olur tekrar kan verip bakiyim ne cikcak sonuc

Back