- 21 Mart 2016
- 911
- 977
- 53
- Konu Sahibi Mizz_menis
Sonuç kesin belli mi şimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir bugun kan verdim yarin oglen cikcakmis sonucSonuç kesin belli mi şimdi?
Ilk bes dakika icinde ki resim mi tatlim bu. Oyleyse kesinlille evet.Bu tekli resim
Amin kuzum insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin :)Gebelik var bence yaa maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlere de nasip etsin.. :)
Kan verdin mi canimAmin kuzum insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin :)
Ilk bes dakika icinde ki resim mi tatlim bu. Oyleyse kesinlille evet.
Ilk bes dakika icinde ki resim mi tatlim bu. Oyleyse kesinlille evet.
Dun verdim bugun sonuc cikicak iste saat 2 de bekliyirum bi heyecanlaKan verdin mi canim
Hadi hayırlısı olsun canım..Dun verdim bugun sonuc cikicak iste saat 2 de bekliyirum bi heyecanla
Dun verdim bugun sonuc cikicak iste saat 2 de bekliyirum bi heyecanla
İnsallah kuzum hastanedeyim bekliyom iste bakalim daha cikmamis sonuclarBize de haber ver canım, inşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın :)
Bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruzİnsallah kuzum hastanedeyim bekliyom iste bakalim daha cikmamis sonuclar
Canım benim ilk değerim 28 'di içini ferah tut senHamilelik var ama cok kucuk dedi 122.3 cikti artmasi lazim 3 gune dedi yoksa dis gebelik olur dedi bi anormallik var yada gec dollenme olabilir dedi
İnsallah cnm sagsalim kucağına alırsın kesin ne zmn bellı olcak dis gebelik mı yoksa normal mi dıye?4 haftalik hamile olman lazim dedi degerin 2500 3000 gecmesi lazim seninki dusuk dedi dua edin nolur arkadaslar saglikli kucama aliyim
Carsamba kan ver tekrar bakalim dediler insallah normal gebeliktirİnsallah cnm sagsalim kucağına alırsın kesin ne zmn bellı olcak dis gebelik mı yoksa normal mi dıye?
İnsallah ya gercekten cok umutlanmistim insallah yukselir dua edin nolur banadaCanım benim ilk değerim 28 'di içini ferah tut sen