- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi Mizz_menis
-
Allah allah gece acilde bile alıyor çoğu yer, saçmaymış.Bugun gittim ama kan almadilar malasef yarin sabah 9 dan once gel dediler yarin gitcem insallah(
Hadi bakalım inşallahBugun gittim ama kan almadilar malasef yarin sabah 9 dan once gel dediler yarin gitcem insallah(
Tebrik ederim bence var gibiBiraz bekleyince boyle oldu sonra
Var mı yani :)Tebrikler kızlar.Allah sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin.
Cnm hamılesın benımde hamileyken oyle olmuştu 2 haftalık falandı kesin hamılesın Allah hayırlı evlat nasip etsınBiraz bekleyince boyle oldu sonra
Sende de var kız hadı hayırlısıBende 1 er gün arayla test yaptım iki testte böyle cıktı bana da bakarmısınız
5 yıllık evliyim 2. Çocuğum nasipse ama cok zor şeyler yaşadım 2 kez endometriozist ameliyatı bir kere rahimden tümör alımı vs hikayem cok uzun bunların hepsini dogum yaptıktan sonra yaşadım olmaz dediler takmadım Allahım olmayanlara versin önce dedim benimde kızıma ömür versin dedim ama bu ay gecikince ne bilim işte umut yaptım test böyle çıktı şaşkınım akşam bende kan vericemCnm hamılesın benımde hamileyken oyle olmuştu 2 haftalık falandı kesin hamılesın Allah hayırlı evlat nasip etsın
Kac senelik evlısın ılk cocugunmu
Hm anladım cnm cok gecmis olsun Allah istedikten sonra herşey olur icinı ferah tut bende 5 senelik evliyim 4 yasına girecek Bı oğlum var ben cocuk konusunda kararsızım etrafımdakiler yap birlikte buyusunler dıyo bn daha hazır hissetmiyorum kendimi Allah herkese hayırlı saglikli evlatlar nasıp etsın5 yıllık evliyim 2. Çocuğum nasipse ama cok zor şeyler yaşadım 2 kez endometriozist ameliyatı bir kere rahimden tümör alımı vs hikayem cok uzun bunların hepsini dogum yaptıktan sonra yaşadım olmaz dediler takmadım Allahım olmayanlara versin önce dedim benimde kızıma ömür versin dedim ama bu ay gecikince ne bilim işte umut yaptım test böyle çıktı şaşkınım akşam bende kan vericem
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinHm anladım cnm cok gecmis olsun Allah istedikten sonra herşey olur icinı ferah tut bende 5 senelik evliyim 4 yasına girecek Bı oğlum var ben cocuk konusunda kararsızım etrafımdakiler yap birlikte buyusunler dıyo bn daha hazır hissetmiyorum kendimi Allah herkese hayırlı saglikli evlatlar nasıp etsın
Var canm hayrli olsunarkadaslar test yaptim 2ci cizgi belli gibi silik cikmis fotolarda tam belli degil ama var mi biseyler insallah vardir ya pazartesi adet olmam lazimdi gecikti
Ay allahim insallah 1 senelik evliyim ilk cocugum olcak insallah ☺Cnm hamılesın benımde hamileyken oyle olmuştu 2 haftalık falandı kesin hamılesın Allah hayırlı evlat nasip etsın
Kac senelik evlısın ılk cocugunmu
Cok tsk ederim insallah ☺Var canm hayrli olsun
Cok tsk ederim canim benim insallah rabbim isteyen herkeze nasip eder senin icinde hayirli olsun ☺Tebrik ederim bence var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?