Kizlar gebelik var mi bakin bi :))

Gebelik var mi

• Evet var

OY: 28 93,3%
  • Hayir yok

OY: 2 6,7%

• Ankete Katılan
    30
Bugun gittim ama kan almadilar malasef yarin sabah 9 dan once gel dediler yarin gitcem insallah (
Allah allah gece acilde bile alıyor çoğu yer, saçmaymış.
Şimdiden tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok yeni 2 3 haftalık falan herhalde.
Benim de böyle silikti 3 haftalık çıkmıştı.

Bende oyle biliyorum bi cok yorumlari okudum saat farketmiyo ama hamilelik kanini sabah 9dan once vermen lazim dediler bende mecbur bekliyorum bi sabah olsaydi bi netlesseydi heyecandan duramiyorum valla

Benim de adete altı gün kala böyle çıkmıştı canım sabah ilk idrarinla veya dört saat tuttuğun idrarla da yaparsan daha net cikar

Sabahda yaptim boyle cikti emin olamadim acaba daha cok yeni de ondan mi tam cizgi cikmiyo bilemedim diger yaptigim testen daha belli sanki 2.ci cizgi

Eklentiler

• Screenshot_20180621-111804.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 88
Bende 1 er gün arayla test yaptım iki testte böyle cıktı bana da bakarmısınız

Eklentiler

• 2BBDE068-AE2A-4E46-A127-8DC1E9FD3125.jpeg
    21,7 KB · Görüntüleme: 86
Cnm hamılesın benımde hamileyken oyle olmuştu 2 haftalık falandı kesin hamılesın Allah hayırlı evlat nasip etsın
Kac senelik evlısın ılk cocugunmu
5 yıllık evliyim 2. Çocuğum nasipse ama cok zor şeyler yaşadım 2 kez endometriozist ameliyatı bir kere rahimden tümör alımı vs hikayem cok uzun bunların hepsini dogum yaptıktan sonra yaşadım olmaz dediler takmadım Allahım olmayanlara versin önce dedim benimde kızıma ömür versin dedim ama bu ay gecikince ne bilim işte umut yaptım test böyle çıktı şaşkınım akşam bende kan vericem

Hm anladım cnm cok gecmis olsun Allah istedikten sonra herşey olur icinı ferah tut bende 5 senelik evliyim 4 yasına girecek Bı oğlum var ben cocuk konusunda kararsızım etrafımdakiler yap birlikte buyusunler dıyo bn daha hazır hissetmiyorum kendimi Allah herkese hayırlı saglikli evlatlar nasıp etsın

Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…