• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testini yorumlar mısınız?

hippoyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
13
2
1
31
Merhabalar, iyi bayramlar herkese, regl 3 gün gecikti test yaptım fakat bazı yerler bana testin çok silik olduğunu ve gebelik olmadıgını söylediler. Köyde yaşadığım için kan tahlili yapacak bir yer yok bunun için 3-4 gün kadar beklemem gerek siz de Çubuk ve kaset testlere bakarak söyleyebilir misiniz göğüslerde şişlik ve bel ağrım çok fazla var bundan 5 ay önce de Kimyasal gebelik geçirmiştim bu yüzden tedirginliğim çok fazla sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_20230423_094730.jpg
    IMG_20230423_094730.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 421
  • IMG_20230423_094157.jpg
    IMG_20230423_094157.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 407
Merhaba benim de böyle silikti eczacı kadın gebesin dedi. Ben hemen kan vermeye gittim hamileymişim. Sizin de öyle görünüyor ama en doğru sonucu yine kan testi verir. Hayırlısı olsun

İnşallah sizin kacıncı gününüzde reelden sonra, lan tahlili için 3 gün beklemem gerek köyde yasadıgımdan dolayı çok stresli oluyor beklerken.. 🤭 3 gün boyunca test yapsam değerleri anlayabilir miyim acaba rengin koyulugına göre

İnşallah sizin kacıncı gününüzde reelden sonra, lan tahlili için 3 gün beklemem gerek köyde yasadıgımdan dolayı çok stresli oluyor beklerken.. 🤭 3 gün boyunca test yapsam değerleri anlayabilir miyim acaba rengin koyulugına göre
Evet anlayabilirsiniz

Bugün bir tık daha köyü kızlar inşallah bir şey olmazsa çarşamba kan testine gidicem

Eklentiler

• IMG_20230424_073043.jpg
    IMG_20230424_073043.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 390
Kesinlikle hamilesin canim hcg yukseliyp belli sabah ilk idrarın yap testini daha bet sonuc alirsin

Kesinlikle hamilesin canim hcg yukseliyp belli sabah ilk idrarın yap testini daha bet sonuc alirsin
İnşallah artimet diye bir test var sabah onunla yaptım ama silik çizgi hala yükselmiyor mu acaba bilmiyorum. Ystın kan tahlili vermek için merkeze gideceğim.. Korku var içimde daha önce kimyasal getirdiğim için sevinemiyorum bile sürekli wc ye gidip kontrol ediyorum regl geldi mi diye bugün 5 gün gecikme

Sabah yaptığım artimet testi ile olan 5. Gün gecikti bir koyulaşma yok ama test markasından mı kaynaklı acaba, yarına kadar beklemek çok zor😕

Eklentiler

• IMG_20230425_112520.jpg
    IMG_20230425_112520.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 366
Merhaba bugün test sonucu 286 çıktı kızlar düşük mü bilemedim 6 gün gecikmeli var inşallah yükselir 4 gün sonra yine test yapıcaz 1000 olması gerekiyormuş doktor o zaman randevu verecekmiş

Merhabalar, iyi bayramlar herkese, regl 3 gün gecikti test yaptım fakat bazı yerler bana testin çok silik olduğunu ve gebelik olmadıgını söylediler. Köyde yaşadığım için kan tahlili yapacak bir yer yok bunun için 3-4 gün kadar beklemem gerek siz de Çubuk ve kaset testlere bakarak söyleyebilir misiniz göğüslerde şişlik ve bel ağrım çok fazla var bundan 5 ay önce de Kimyasal gebelik geçirmiştim bu yüzden tedirginliğim çok fazla sizinle paylaşmak istedim
Merhaba regli onceside yapmismiydiniz test

Back