• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Gebelik testine bakarmisiniz?

zeplin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
678
706
103
20160313_205134~2.jpg Kizlar merhaba testi yaptigim anda 2. cizgiyi gordum fakat silik.pespembe degil ama koyulugu 2 saat geçmesine ragmen belli.Umitlenmek istemiyorum test bozuk diye de düşünmeden edemiyorum.Renk dagilmis gibi cunku.Pyro cilinic markasi.1 yildir bebek istiyoruz.Sizce dogru mu bozuk mu?Bu arada adetim bir gun gecti sadece.
20160313_205134~2.jpg

Eki Görüntüle 1794805 Kizlar merhaba testi yaptigim anda 2. cizgiyi gordum fakat silik.pespembe degil ama koyulugu 2 saat geçmesine ragmen belli.Umitlenmek istemiyorum test bozuk diye de düşünmeden edemiyorum.Renk dagilmis gibi cunku.Pyro cilinic markasi.1 yildir bebek istiyoruz.Sizce dogru mu bozuk mu?Bu arada adetim bir gun gecti sadece.Eki Görüntüle 1794805

İdrar örneğini çubuğa fazla damlatmışsın. O yüzden dağılmış. Dağıldığı içinde tam net belli olmuyor, çizgi var gibi ama sabah ilk idrarla tekrarla testi. Hayırlısı olsun inşAllah.

Bu nasıl test, ozelliği mi bu yoksa bildiğimiz testlerden mi.. Ben 2 gun testi bekletirdim yinede ortadı boyle renk almazdı.. Bnce test bbozuk, yinelemkde fayda var.

Silik yer t bolgesi,koyu yer c bolgesi ters tutmus olabilirm. Cuma gunu yaptim ilk o teste birsey yoktu negatifti.Hayirlisi olsun cok istiyoruz hayal kirikligi yasamam umarim.

Tekrarlamasin sekerim bu test deformasyon olmus cok.
Umarim pozitif sonuc alirsin

Back