Kızlar gebelik testime bakar mısınız?

beyzaa1607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
51
19
24
Sırt ağrım ve aşırı uyku halim var arkdaşım da nefes alış verişlerin değişik acaba hamile misin dedi ? Bende Bugğn eczanenin önünden geçerken test yaptım ama sizce 2 çizgi var mı

Eklentiler

• 84899602-8579-4FA2-A056-B5F6D39CC135.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 142
Sırt ağrım ve aşırı uyku halim var arkdaşım da nefes alış verişlerin değişik acaba hamile misin dedi ? Bende Bugğn eczanenin önünden geçerken test yaptım ama sizce 2 çizgi var mı
Canım çizgi var ama bu testler yalancı pozitif de cıkarabiliyor başka testle de dene bence

Reglin geçti mi
Hayır ama pco olduğu içşn belirtler olunca yapmak istedim ,adetten önce mi kaldım acaba diye düşündüm bu ay folik asit içiyorum sırt ağrısı ve uyku hali var öylesine yaptım çift çizgi görünce heyecanlandım bakalım nasip

Bu akşam farklı markayı denedim o da böyle çıktı sizce 2 . Silik çizgi var mi ben mi görüyorum sadece

Eklentiler

• 6CA22BB7-E6A1-49A9-B0EC-AC3D0EA31347.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 102
Buda sabah ilk idrarla yaptığım test ama 2.çizgi var mı bilemedim

Eklentiler

• IMG_5790.png
    460 KB · Görüntüleme: 65
Silik var ama ne kadar zamanda çıktı çok sonra çıktıysa anlamı olmuyor hemen çıktıysa silik de olsa pozitif oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…