• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testi hakkında bilgi almam lazım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kurt24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
1.541
394
73
23
Kızlar reglim 4 gün kaldı sizde yarın test yapıyımmı belirtilerimde var

Canım bence tam gecikmeden yapmamalısın hüsran yaşama bende senin gibiyim bu ay çok belirtim vardı negatif çıktı ve tabi reglim şuan 🤦🏻‍♀

Kızlar reglim 4 gün kaldı sizde yarın test yapıyımmı belirtilerimde var
En Saglikli sonuc regl gecikmesinden 2-3 gun snra yapilandir hatta bir doktor 5gunluk gecikme uzerine test yapin demisti. Gel gor ki sabredemiyoruz okadar iyi anliyorum ki. Simdi yaparsan ve negatif olursa ikna olmayacaksin daha reglime var belkide o yuzden boyle cikti diyeceksin en azindan tam gununde yap. Zaten beta idrara gec karisiyor. İnsallah istedigin gbi sonuclanir

En Saglikli sonuc regl gecikmesinden 2-3 gun snra yapilandir hatta bir doktor 5gunluk gecikme uzerine test yapin demisti. Gel gor ki sabredemiyoruz okadar iyi anliyorum ki. Simdi yaparsan ve negatif olursa ikna olmayacaksin daha reglime var belkide o yuzden boyle cikti diyeceksin en azindan tam gununde yap. Zaten beta idrara gec karisiyor. İnsallah istedigin gbi sonuclanir
Teşekkür ederim canım erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı oyüzden içimden yapmak gelmişti

Bende adet günü yaptım çıkmadı ertesi gün adet oldum erken yapmayın bence tam günü en iyisi hatta bekleyebilirsen geçmesini bekle
Beklemeye çalışıyorum bakalım ama testimde var fazladan erken gebelik testi yapmıştım çok silik çıktı

Canım bence tam gecikmeden yapmamalısın hüsran yaşama bende senin gibiyim bu ay çok belirtim vardı negatif çıktı ve tabi reglim şuan 🤦🏻‍♀
Hmm hayırlısı canım ya ozaman inşallah rabbim tez zamanda hayırlısını verir ☺️

Ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım negatifti şimdi 2. Günüm daha olmadım merak ediyorum ama hem elimde test yok hemde salı gününe randevu almıştım o zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum bence biraz bekle günün gelsin boşuna üzülme stres yapma

Ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım negatifti şimdi 2. Günüm daha olmadım merak ediyorum ama hem elimde test yok hemde salı gününe randevu almıştım o zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum bence biraz bekle günün gelsin boşuna üzülme stres yapma
Hmm anladım canım herkesin aynı olmuyormuş zaten ben bilerek kan vermedim testte çıkarsa giderim diye düşünüyorum bakalım

ilk gebeliğim geç döllenmeydi gecikmenin 10.günü çok silik şekilde çıktı. Şimdiki gebeliğim adete 4 gün kala silik şekilde çıktı. Yani çıkabilir de çıkmayabilir de yap gitsin nolcek 🤗

İste normal.testte cikmazsa uzuleceksin belkide hamilesin en iyisi bekle biraz daha
Anladım canım önceki aylarda bi keresinde kaset teste silik çıkmıştı ama gebelik yok dedi doktor hani belli olmuyormuş yanıltabiliyormuş testler de dediğim gibi bi denerim olmassa adet geçikmesini bekleyip kan veririm bakalım hayırlısı yinede sabah yapıcam içimde kalmasın ya zaten stresten başka bişey dedil bu süreç

ilk gebeliğim geç döllenmeydi gecikmenin 10.günü çok silik şekilde çıktı. Şimdiki gebeliğim adete 4 gün kala silik şekilde çıktı. Yani çıkabilir de çıkmayabilir de yap gitsin nolcek 🤗
Bende öyle düşünüyorum canım eltimde adetine 1 hafta kala direk net çıkmıştı 2 de yani döllenmeye göre değişiyor yarın sabah yapıcam hayırlısı bakalım ☺️

Back
X