- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.080
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Hormon testi yapmadı mesela, daha önce kürtaj olmuştum bir gebelik geçti başımdan yani ama o ansızın oluvermişti hemde korunurken şimdi olmayınca panikledim, eşim de de sıkıntı olsa o zamanda olmazdı diyorum offf ....hormon testleri.....eşin için ürolojiden yapılacak testler.....gerekirse rahim filmi.......
Adetin ucuncu gunu cagirip hormon testleri yapiyorlar canimHormon testi yapmadı mesela, daha önce kürtaj olmuştum bir gebelik geçti başımdan yani ama o ansızın oluvermişti hemde korunurken şimdi olmayınca panikledim, eşim de de sıkıntı olsa o zamanda olmazdı diyorum offf ....
Yok etmiyorum çünkü eşim sürekli evde değil iş dolayısıyla haftanın 3 gunu sehır dısında, evde oldugu zamanda kısıtlı surelerde bırlıktelık yasanıyor o nedenle, oda duzensız ama ne bilim bilmediğimiz bir sorun varsa en kısa zamanda öğrenip tedavi olmak lazım diye düşündüğümden başka neler yapılabilir onu mrk ettim..Yumurtlama zamanlarını takip ediyor musun? Adet döngüsünün tam ortasındaki hafta önemli,ilişkiniz o anlara denk gelmiyorsa olmaması muhtemel.
bulaşıcı hastalık testlerı de yapılmadı , cınse anlamdakılerde nıkah ıslemlerı esnasında yapıldıydı...hormon testlerı
bulasıcı hastalık testlerı
kan sayımı demır vs