K kartopu92 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 145 21 13 32 Dün 20:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Aclyrdm #21 Aclyrdm .!.: Öylemi peki doktorlar bi sıkıntı varmı diyor yokmu Genişletmek için tıkla... Eşimde morfoloji yuzde 1 altında ben de sıkıntı yok ama olmuyor
Aclyrdm .!.: Öylemi peki doktorlar bi sıkıntı varmı diyor yokmu Genişletmek için tıkla... Eşimde morfoloji yuzde 1 altında ben de sıkıntı yok ama olmuyor
K kartopu92 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 145 21 13 32 Dün 20:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Aclyrdm #22 Aclyrdm .!.: Öylemi peki doktorlar bi sıkıntı varmı diyor yokmu Genişletmek için tıkla... Su an reglim 2 gün gecikti ama test yaptım negatif sinir krizinden yeni çıkıp kendime geldim yıprandım yoruldum arada böyle geliyorlar
Aclyrdm .!.: Öylemi peki doktorlar bi sıkıntı varmı diyor yokmu Genişletmek için tıkla... Su an reglim 2 gün gecikti ama test yaptım negatif sinir krizinden yeni çıkıp kendime geldim yıprandım yoruldum arada böyle geliyorlar
A Aclyrdm Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 107 13 13 25 Dün 23:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Aclyrdm #23 kartopu92 .!.: Su an reglim 2 gün gecikti ama test yaptım negatif sinir krizinden yeni çıkıp kendime geldim yıprandım yoruldum arada böyle geliyorlar Genişletmek için tıkla... Tıp çok ilerledi olur Allah’ın izni ile inşallah biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış dua edicem senin için sende bana et olurmu
kartopu92 .!.: Su an reglim 2 gün gecikti ama test yaptım negatif sinir krizinden yeni çıkıp kendime geldim yıprandım yoruldum arada böyle geliyorlar Genişletmek için tıkla... Tıp çok ilerledi olur Allah’ın izni ile inşallah biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış dua edicem senin için sende bana et olurmu