Regl ve hamılelik aynı belirtiler çok çoğu. Bebek istiyor olduğunuzdan piskolojik bile olabilir . Adetiniz geçsin 5-6 gün sonra umutlanınKızlar merhaba adetime 7gün kala göğüs hassasiyetim ağrı vardı şuan 3gün var azalmaya başladı her regl öncesi çenemde küçük sivilce çıkar yine çıktı birde başımda biraz büyük çıktı bel ağrım var ara ara yani regl belirtileriyle aynı olup gebe olduğunu öğrenen varmı göğüs hassasiyeti geçtiği için umudumu kaybetmelimiyim lütfen yardımcı olun belirtileriniz neydi ve ne zaman başladı bilgili olanlar yazabilirmi
Çok geçmiş olsun beta hcgniz nasıl ilerlediBen hamile olduğuma ihtimal vermiyordum birebir regl belirtisi yaşadım.Sonra gebe olduğumu öğrendim ama düşükle sonuçlandı
Reglim 4 gün gecikti öyle yaptım testi. Ben öğrendiğimde betam 548'di sonra 656 oldu. Sonra 525' düştü.Orda anladım zaten.Çok geçmiş olsun beta hcgniz nasıl ilerledi
Çok geçmiş olsunReglim 4 gün gecikti öyle yaptım testi. Ben öğrendiğimde betam 548'di sonra 656 oldu. Sonra 525' düştü.Orda anladım zaten.
İnşallah.Temmuz da kimyasal geçirdim.Sonrasında çok üstünde durup denemedim.Bu ay'dan ümitliyim artık:)Çok geçmiş olsunyüce Allah’ım bir daha nasip etsin inşallah
Allah’ın izniyle olur inşallah tevekkül edip bekleyeceğiz inşallahİnşallah.Temmuz da kimyasal geçirdim.Sonrasında çok üstünde durup denemedim.Bu ay'dan ümitliyim artık:)
Ee tabi kurdu olduk artık işin :)Allah’ın izniyle olur inşallah tevekkül edip bekleyeceğiz inşallahbeta hcg artışlarından anlıyor musun
3 Ocak 30Ee tabi kurdu olduk artık işin :)
Yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım 7 ydır deniyoruz ama yok olmuyorBende 10ay önce zorunlu kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 3ay korunduk 7aydır deniyoruz ama olmuyor her ay belki diyorum ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman olsun inşallah diyporum ama bi yanımda sürekli araştırmada engel olamıyorum kürtajla sonuclanan gebeliğimde korunmayı bıraktıktan 2ay sonra olmuştu
Doktor ne diyor pekiYaşadıklarının aynısını ben de yaşadım 7 ydır deniyoruz ama yok olmuyor
bir sorun olmadığını söylüyorlar. Ama kan değerlerim çok kötüydü ferritin değerim 21 falan çıktı en az 80 olması gerekirken. Bu değerlerimin düzelmesi gerekli etkisi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında beslenme programı deniyoruz bu ay, omega 3 kullanıyoruz. bir de birgebeningünlüğünden takviye aldım onları içiyoruz. bakalım bu ayda da olmazsa tekrar doktor yolu görünecek bize.Doktor ne diyor peki
Bizdede bir sıkıntı yok ıns dan takip ettiğim bir doktor var eş paket öneriyor hastalarında çok memnun mfk yazarsanız takip edin ben eğer olmazsa birkaç ay sonra aşamayı düşünüyor doğal yöntembir sorun olmadığını söylüyorlar. Ama kan değerlerim çok kötüydü ferritin değerim 21 falan çıktı en az 80 olması gerekirken. Bu değerlerimin düzelmesi gerekli etkisi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında beslenme programı deniyoruz bu ay, omega 3 kullanıyoruz. bir de birgebeningünlüğünden takviye aldım onları içiyoruz. bakalım bu ayda da olmazsa tekrar doktor yolu görünecek bize.
Bu arada amh fsh değerlerime baktırmadım hiç kürtajdan sonra da doktor bir sorun olmadığını söylemişti.
Size ne diyor doktor?
Ben kullanıyorum eşimle 3. Adayız henüz hamilelik oluşmadı son kutulardayizBizdede bir sıkıntı yok ıns dan takip ettiğim bir doktor var eş paket öneriyor hastalarında çok memnun mfk yazarsanız takip edin ben eğer olmazsa birkaç ay sonra aşamayı düşünüyor doğal yöntem
Öylemi peki doktorlar bi sıkıntı varmı diyor yokmuBen kullanıyorum eşimle 3. Adayız henüz hamilelik oluşmadı son kutulardayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?