- 8 Mayıs 2024
- 152
- 61
- 28
Merhaba kızlar daha önce burda aylarca gebe kalmak ovulasyon falan bissürü sey okudum ama bebek düsünmediğimiz için ne yumurtlamayı ne de akıntı hiç bisey takip etmiyordum. Geçen ay bebek istediğimize karar verdikten sonra takip etmeye başladım ama ilk deneme olacağı için ovulasyon teslti almadım. Bu ay sat 16 yada 15 mayıstı. Tam hatırlamıyorum. Uygulamada 19-25 mayıs arası yumurtlama gösteriyor. 17 mayıs da ilişki oldu. 18 mayıs sağ kasık ağrım vardı ve öğlen bir parmak boyunu geçmeyecek uzunlukta yumurta akı gibi akıntım oldu ve galiba yumurtladım dedim. 5 -6 saat sonra ilişki oldu ve afedersiniz kalktığımızda kan vardı hafif peçeteye silince geliyordu. Hastaneye gittik korktuk beta istediler <2 yazıyor hastaneye gece gittiğimiz için eve geldiğimizde sabah olmuştu uyumuşuz. Bende 2 olduğu için önemsemedim sizce o kan ve hafif kahverengilik vardı yumurtlama mıydı bu arada yumurtlama testi alamadım bulamadım eczanede zaten çok almak da istemiyorum çünkü çok kafaya takıyorum strress yapınca da olmuyor diyorlar bilmiyorum ne yapıcam bana yardımcı olur musunuz