Kızlar galiba hamileyim🥹

doubleexspresso_5

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
17
8
20
IMG_20241012_232431.jpg
kızlar bu testi 12 ekimde yaptım kendi gözümle görüyordum çizgiyi fakat kameraya vesaire yansımıyordu sonra yavaş yavaş belirginleşmeye başladı markası pro doktoru erken gebelik testi peridictor early erken gebelik testinden sonra en iyi test bu diye biliyorum ne kuruma çizgisine yalancı pozitif veriyor siz de görüyorsunuz değil mi

Yaptığımda hemen çıkmıştın zaten sadece ben gözle görebiliyordum kameraya yansımıyordu Bir de bu testi ben çok denemiştim kızımın hamilelikten sonra kurma çizgisi vesaire gibi hiçbir çizgi de vermiyordu
İlk yaptığınızda siz silik de olsa çizgi gördüyseniz kan verin ya da idrar testi yapın tekrar eğer varsa daha koyu çıkar üstünden zaman geçmiş

ben dayanamazdım 😂😂 benim ilk pozitif çıktığında evdeki tüm tetsleri yapmistim aynı anda 😂😂
Allah seni iyiliğini versin 😂😂 ya şöyle bir şey çok haklısın sana hak veriyorum kesinlikle ama şey hani mesela benim bir tane çocuğum var elhamdülillah yine ama şimdi ben bundan sonra yine hamile kalmışım zorunlu kürtaj oldum maalesef gelişimi ve kalp atışı durduğu için insan inanamıyor hani bazen bazı şeylere üzüleceğini düşünüyor Bir de ben geçen ay artımı erken gebelik testi ile yaptım yalancı pozitifs verdi bana ama o testin kaset testi ile kızımı öğrendim ben çoğu o testin erken gebelik testinin yalancı pozitif verdiğini söylüyor

Allah seni iyiliğini versin 😂😂 ya şöyle bir şey çok haklısın sana hak veriyorum kesinlikle ama şey hani mesela benim bir tane çocuğum var elhamdülillah yine ama şimdi ben bundan sonra yine hamile kalmışım zorunlu kürtaj oldum maalesef gelişimi ve kalp atışı durduğu için insan inanamıyor hani bazen bazı şeylere üzüleceğini düşünüyor Bir de ben geçen ay artımı erken gebelik testi ile yaptım yalancı pozitifs verdi bana ama o testin kaset testi ile kızımı öğrendim ben çoğu o testin erken gebelik testinin yalancı pozitif verdiğini söylüyor
çok haklısın valla. ben de o kadar çok yalancı pozitifleri gördüm ki.. şükür henüz hiç kaybım olmadı ama insan yasadıklarından sonra gercekten iyi haberlere bile çekinerek yaklaşıyor 🥲🥲 ama umarım siz güzel haberler alırsınız ve her sey güzel ilerler 🥰

çok haklısın valla. ben de o kadar çok yalancı pozitifleri gördüm ki.. şükür henüz hiç kaybım olmadı ama insan yasadıklarından sonra gercekten iyi haberlere bile çekinerek yaklaşıyor 🥲🥲 ama umarım siz güzel haberler alırsınız ve her sey güzel ilerler 🥰
Çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun eğer sizi de hamilesiniz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin veyahut bebeğiniz yanındaysa ya da hamilelik planlıyorsanız Allah'ım size hayırlı olanı versin

X