Gebeliğe Hazırlık Kızlar Fsh ım düşük fshı yükselten yiyecekler yada yapılabilicek bir öneriniz varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Azra112

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
147
140
103
31
Selamün aleyküm kızlar benim fsh ım 1.50 çok düşük bunu yükselten yiyecekler hakkında bilginiz varmı yada yükseltebilen oldumu

Selamün aleyküm kızlar benim fsh ım 1.50 çok düşük bunu yükselten yiyecekler hakkında bilginiz varmı yada yükseltebilen oldumu
Ben düşürmeye çalışıyorum sen yükseltmeye 9 benim de hayıt otu çay olarak içiyorum ben canım yükseltir mi bilmiyorum

Ben düşürmeye çalışıyorum sen yükseltmeye 9 benim de hayıt otu çay olarak içiyorum ben canım yükseltir mi bilmiyorum
Nasip benimkide düşük hayıt çayını bende içiyorum de dengeliyormuş yükseği düşürüyor. Düşüğü de yükseltme bende dedim belki benim gibi olupta farklı birşeyler duyarım insan çocuk isteyince her yolu denemek istiyor

Aynen öyle nerde olumlu bsy okusam hemen denemek istiyorum hayırlısı inşallah en kısa zamanda tüm isteyen herkese nasip olur

Canim merhabaaaa cok nadir oluyor fsh dusuklugu.Benim de fsh dusuk 1,20'den 3'e hayit ve aslannpencesiyle cikti. Lh isr 0,26'dan 0,46'ya cikti. Hala da deval ediyorum ama dilkatli kullan hayit prolaktiniyukseltiyor.Senin problemin ne neden dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…