Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet açınca aydınlık duruyor ama bir tarafta güneşlik birikiyor ya ondan hoşlanmıyorumNasil fon perde dusunuyorsun?
Aslinda gunesliği acinca aydinlik durur sadede fena değil.
Koyu renk tonlari olabilir lacivert vs gibi
Çok teşekkür ederim bende mavi düşünüyordum yukarda ki mesajimi okuduysanizBu renk patlar gibi...
Acik mavi berjerdeki filan bu rengin koyulugu ile uyar. Benm de acik duruyor fonlarim. Fonuda severim yabni:)
Rica ederim. krem renk perdenizle cok soluk durur.. odadaki koltuklar cunku kremÇok teşekkür ederim bende mavi düşünüyordum yukarda ki mesajimi okuduysaniz
Stor güneşlik kullanırsanız sorun kalmaz :)Evet açınca aydınlık duruyor ama bir tarafta güneşlik birikiyor ya ondan hoşlanmıyorum
Komple cam ve geniş en olunca 2 parca stor gerekiyor ve ortada açıklık kalacağı için stor yaptirmadikStor güneşlik kullanırsanız sorun kalmaz :)
Gerçekten miSize hangi renk olarak gözüktü bilmiyorum ama ben koltuktaki açık mavi şeklinde seçmiştim gelince yeşilimsi bir mavi cıktı sankiÇok güzel olmuş.. Benm fonlarımda aynı renk..
Benim koltuklar gri yani şöyle söylim mavennanın takımı.. Yastklarının renginden seçtim benimde ilk geldiğinde sectiğim.bu değil demiştim ama güzel olmuştu.. Resimde renk tonu aynı görünüyor.. Bende öyle düz yaptırttım ama şuan o konuda pişmanım işte sanırım fonun kenarlıklarını da yaptırtacağımGerçekten miSize hangi renk olarak gözüktü bilmiyorum ama ben koltuktaki açık mavi şeklinde seçmiştim gelince yeşilimsi bir mavi cıktı sanki
Ben de mavi diyecektim balım örneklendirmiş bile.Bu renk patlar gibi...
Acik mavi berjerdeki filan bu rengin koyulugu ile uyar. Benm de acik duruyor fonlarim. Fonuda severim yabni:)
Gule gule kullanin çok şık olmus.H M yaptırdım üstte fotosu var
Konuyla alakali değil ama profil fotondaki sayfayi okumak istiyorum ama profilin görüntülenemiyor.Gule gule kullanin çok şık olmus.