Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar fikrinize ihticam var sizce hangisi daha güzel:)))

fikrinize ihtiyacım var sizce hangisi daha güzel bayanlar???

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
aynen katılıyorum arkadaşa. ben açıkcası daha ağır abiye tarzı şeyler hoş olur die düşünüorum.
we graceful arkadaşın gönderdiği modellerden bayılmış olduğum bitaneyi paylaşmak istiyorum, we diorumki zewkine sağlık graceful zemuszemus

Ha şöyle yaaa. Valla bende bayıldım. Harika bir modelmiş. Üstelik her vücut tipindeki bayana gidebilecek bir model, ne renk olsa güzel olur bu elbise. Arkadaşım tebrikler

ilkini sectim... bende cok sade almistim hala icimde kalmistir .
abartili mabartili diyoruz ama sen kendin ne istiyosan o tarz bisey al ..

süpersin iyiki vazgeçmişsin daha güzel ve şık modeller var tatlım eminim sana yakışanı bulacaksın..

MUTLAKA IKISI ARASINDA TERCIH YAPMAK GEREKSE TABIKI 1 DERDIM ZATEN SEN VAZGECMISIN IYI ETMISIN :sm_cool:

ilki çok tatlı şirin bişey hoşuma gitti ben severim hediye paketi gibi olmadığın ayarını bildiğin sürece biraz bu günlerde abartılı giyiceksin hem pirenses gibi olmalı bi kız nişanındada düğünündede kabarık çiçekli tuvaletlerle bencede ilki :lepi:

ikincisi bence harika ve agir digerine göreşutarafagitti

ama birincisi sanki böyle capulcular gibi ,ne kadar parca varsa birlestirilmis gibi duruyor , ne biliyim tuhaf benneyaptımki

1. yi begendim cok hosuma gitti:asigim:
arti renklerde cok yakismis:asigim:

senin kararin hangisinden yana?

cnm ikisi de çok hoş gerçekten ama bence ikincisi çünkü birincisinin modeli çok güzel ama etek ile üstün ayrı olduğu çok belli biraz göze batıyo sanki ikincisi diyorum o yüzden yerimseniben

tatlım ikiside çok abartılı ama eğer onlardan başka olmaz diyorsan ikincisi daha hoş ama sen giyeceğin için senin için hangisini istiyorsa sende onu tercih et

Bence de biraz fazla şatafatlı ama zevkiniz ve tarzınıza uyuyorsa pek ala yakışır ve prensesler gibi taşırsınız yeter ki siz mutlu hissedin beğenin..
Ben ikinci model diyorum..

Bende ikiyi begendim birincisi yamalıkli gibi olmus 23nisan kıyafetlerine benzettim onu biraz :) tabi benim fikrim bu

Back