Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar fikrinize ihticam var sizce hangisi daha güzel:)))

fikrinize ihtiyacım var sizce hangisi daha güzel bayanlar???

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
öncelikle hayırlı olsun nişanı salonda yapacaksan bile sana tavsiyem kabarık bişi giymemen evli arkadaşlar bilirler gelinlikle başa çıkmaz zor bence.. bak benden sölemesi kabarık alma ki nişanın tadını çıkar oyna kabarıkla rahat oynayamazsın

canım kırılma ama ikiside güzel değil:umursamaz: ya şöyle daha klas duran göze hitap eden bir model baksan:CüvCüv: ama illaki bunlar arasından seçim yapın dersen hiç farketmez diyorum ikiside birbirine benziyor:uhm:seçim yapamadım.

canim ikiside güzel ama ben 1.incisini daha cok begendim, dilerim senin hosuna giden olur.........

ben birinciye bayıldım:asigim:bende severim çok süslü kıyafeti ayrıca insan o günde abartmayacakda ne zaman abartacak demi:sm_confused:

1 güzel ama o başıdaki şeyi takmıycan demi.. acık sarılmış bi saçla kenarda abartısısz bi çiçekle çok hoş olur ama topuz yaptırma bence.. bence böyle bir gündede abartsan kimsenin gözü ağrımaz..zaten hergün böyle kıyafetle gezmiyoz demi.. 1 canım

Ben karar veremedim yaa
2 side tarzım değil belki o nedenle seçemedim
Umarım herşey gönlünce olur

eğer boyun uzun değilse ikisini de kullanma derim çünkü eşimin bi arkadaşının nişanlısı benzer bi model nişanlık giymişti paçalı tavuk gibi gözüküodu kız boyu kısa olduğu için yusyuvarlak olmuş kız yazık... ama 1.70 im filan diosan tabiki güzel durur ;) hakkında en hayırlısı neyse o olsun

Ya niye illa kabarık ve dallı güllü modeller. Bana böyle kıyafetler küçük kız çocuklarının düğünlerde giydikleri kül kedisi tarzı kıyafetler gibi geliyo.

yorumlar için teşekkürler yorumlaınız dikkate alıyorum ve ikisindende vazgeçiyoruma.s.

Ya niye illa kabarık ve dallı güllü modeller. Bana böyle kıyafetler küçük kız çocuklarının düğünlerde giydikleri kül kedisi tarzı kıyafetler gibi geliyo.

aynen katılıyorum arkadaşa. ben açıkcası daha ağır abiye tarzı şeyler hoş olur die düşünüorum.
we graceful arkadaşın gönderdiği modellerden bayılmış olduğum bitaneyi paylaşmak istiyorum, we diorumki zewkine sağlık graceful zemuszemus

Eklentiler

• $25iq64z.jpg
    $25iq64z.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
aynen katılıyorum arkadaşa. ben açıkcası daha ağır abiye tarzı şeyler hoş olur die düşünüorum.
we graceful arkadaşın gönderdiği modellerden bayılmış olduğum bitaneyi paylaşmak istiyorum, we diorumki zewkine sağlık graceful zemuszemus

Bu model kesinlikle mükemmel. a.s

Back