Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar fikrinize ihticam var sizce hangisi daha güzel:)))

fikrinize ihtiyacım var sizce hangisi daha güzel bayanlar???

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .

gamzelim89

iki erkeğine de aşık:)
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
428
17
298
$39.jpg

$2009-nisanlil-resimleri-5.jpg

hangii sizce ??????CADIARZU

ben biraz abartılı şeyleri severim bunlarda çok mu abartılı olmuş diyosun yani :)

ben oyumu ilkinden yana kullandim
abartiyida cok severim ayrica
ilki cok deyisik ve renkleri harika
insallah hersey gönlünce olur canim benim

bende severim abartıyı bide özel bi gün olunca daha da artıyo teşşekkür ederim cnm

canım ikisi de aynı tarz senin fikrin elbette önemli ama sanki ikisi de fazla kalabalık gibi geldi bana bi de diktireceksen terzin mutlaka iyi olsun yoksa kumaşı tortop yapar diker bu konu da dikkatli olamnı tavsiye ederim, illa birisi dersen ikincisi derim ben opuyorumnanaktan

bence de çok karışık ve çok abartı duruyor bu da taabiiki hoş olmuyor.. taabiki senin zevkin ama yine aynı tarzda ve renke daha sade daha az işlemesi filan olan olsa bence senin güzelliğin ön plana çıksın bunları giyince hediye paketi gibi rengarenk oluyo kızlar delikafadulden canım bence sana birkaç öneri bak birde bu tarz daha sade ama kabarık sen bilrsin ...
pr_01_1968_max.jpg

pr_01_1966_max.jpg

www.yeniresim.com_-_Nianlk_Resimleri_-_Fuya_Rengi.jpg

25iq64z.jpg

15umoz.jpg

8wjfbn.jpg

280qfb4.jpg

zevkıne saygı duyuyorum. bana gore abartılı ama sen begenmıssın o halde ıkısı arasında ılk olan daha guzel

bence de çok karışık ve çok abartı duruyor bu da taabiiki hoş olmuyor.. taabiki senin zevkin ama yine aynı tarzda ve renke daha sade daha az işlemesi filan olan olsa bence senin güzelliğin ön plana çıksın bunları giyince hediye paketi gibi rengarenk oluyo kızlar delikafadulden canım bence sana birkaç öneri bak birde bu tarz daha sade ama kabarık sen bilrsin ...
pr_01_1968_max.jpg

pr_01_1966_max.jpg

www.yeniresim.com_-_Nianlk_Resimleri_-_Fuya_Rengi.jpg

25iq64z.jpg

15umoz.jpg

8wjfbn.jpg

280qfb4.jpg

aaa bunların ıcınde hosuma gıdenler oldu hihoyyyt nerden bunlar acep _? opuyorumnanaktan

Bence ikincisi daha güzel...nişanlığı çok abartırsan gelinliği nasıl alacaksın? mutluluklar dilerim...yerimseniben

Back