Kizlar fikri olan ??

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
123
Slm kizlar , nasi yapsam bilemedim o yuzden size yazmak istedim oglum nutfaktaki perdemi makasla kesmis kisa kisa ama derin kesmis her yerine yok ama nasi yapsam bilemedim daha 1 ay olmadi alali oglumda ben ev supururken mutfaga girmis hep kitliyorum kapisini ama supurcem diye acmisdm o arada yapmis fikriniz varmi nasi yapabilirim diksem nasi dikicem ???

Perdenin resmini de koyarsanız daha detaylı fikir verirler sanıyorum veya perdeciye görürüm onlar yardımcı olurlar

Kardes kapisini hep kitli tutuyorum ama benimde aklima gelmedi degil sesiz durunca muhakkak biseyler karisitiro bugun oyuncak makas falan alicam ki akli orda kalmasin amam can perdem nolcak

Kardes kapisini hep kitli tutuyorum ama benimde aklima gelmedi degil sesiz durunca muhakkak biseyler karisitiro bugun oyuncak makas falan alicam ki akli orda kalmasin amam can perdem nolcak
Evet yaa çocukların sesi çıkmıyorsa kesin ni yaramazlık yapıyorlardır:)

Makasi cocugun ulasamayacagi yere koyu . Perdeyi de bez falan yaparsiniz, yeni perde yolu gozukmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…