Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni evlendim ve evimde dua okutacağım misafirlerime tülbent, tespih, yasin kitabı dışında kendi emeğimle yapabileceğim bişeyler hediye etmek istiyorum konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Butik kurabiye yapabilirsin. İnternette nasıl yapıldığı hakkında pek çok yazı var. Ekstra eğitim gerektirmeyen birşey. Yiğenim oldu benim. Gelen misafirlere hediye ettik. Kendim yaptım. Çok da eğlenceli
Butik kurabiye yapabilirsin. İnternette nasıl yapıldığı hakkında pek çok yazı var. Ekstra eğitim gerektirmeyen birşey. Yiğenim oldu benim. Gelen misafirlere hediye ettik. Kendim yaptım. Çok da eğlenceli
Kulahlari alıp süsleyip şeker doldurup dagitabilirsiniz.. mevlit şekeri Lavanta kese ya da minik kavanozlara doldurabilirsiniz kavanozu nazar boncuklu vs susleyebilirsiniz