• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
hem işin maddi yönünden hem de tam olarak istediğim gibi mobilyaları aynı takımda bir araya getiremediğimden dolayı mobilyalarımı yaptırmayı düşünüyorum. beğendiğim parçalar tepe home ve ikea'dan. ikea'nın kalitesine güvenemediğim için tanıdığım iyi bir mobilyacıya aynılarını yaptırıcaz galiba. adam beğendiğim parçaları birbirine uyarlayabileceğini de söylüyor. koltuk ayaklarını masa ayaklarını çekmece kulplarını vs takım şeklinde yapacak hepsi birbiriyle uyumlu olacak.

önce sizlere beğendiğim eşyaları göstereyim:
berjerden iki tane (iri gül desenli düşünüyorum)
köşe takımı (gül deseninin kombini düz açık bir renk)
konsol
tv ünitesi
orta sehpa
büfe
puf
yemek masası ve sandalyeleri (puf ve sandalyeler yine kanepenin kombin renklerinde)

mobilyaların hepsinin rengini resimdeki yemek masasının renginde düşünüyorum. ne dersiniz nasıl durur?

Eklentiler

• $gediz berjer.webp
    $gediz berjer.webp
    3 KB · Görüntüleme: 92
  • $yemek masası+sandalye.webp
    $yemek masası+sandalye.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $gediz.webp
    $gediz.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 126
  • $konsol1.webp
    $konsol1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $orta2.webp
    $orta2.webp
    964 bayt · Görüntüleme: 122
  • $PE250688.webp
    $PE250688.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $puf.webp
    $puf.webp
    642 bayt · Görüntüleme: 85
  • $tv ünitesi.webp
    $tv ünitesi.webp
    904 bayt · Görüntüleme: 91
ben burdayım :) öncelikle şunu diyeyim, en baştaki fotoğraftaki mobilyayı gerek koltuk gerek yemek takımıyla çok beğendim.. ekstra olarak bence tv konsolu mu büfe mi ne adını bilmiyorum :9: o alçak olan mobilya işte :) onun 3 tane ufak çekmecesi ve altının açık oması bence çok göz yormuş onu daha sade bi model yap, ama yüksek olan mobilyayı çok beğendim.. son olarak da tekli koltuğun alt tarafında ayrı bi kumaş parçası sarkar gibi duruyo ya bence bütün olarak yaptır döşemesini.. sonuç olarak güzel :) gönlünce olur inşallah..

:) evet onun açık yerini kapaklı yaptırmayı düşünüyorum. benim sevdiğim country tarz ama çok ağır aslan ayaklılar değil. ilk fotoğraftaki gibi sade tipler. ona benzer bi salon yapıcam inşallah perdelerimi de korniş değil saca takmalı yaptıtmayı düşünüyorum.

çok teşekkürler fikirlerin için. berjerin ayakları görünsün diyorum ben de. öyle daha hoş olur gibi geliyor

ya kızlar bu başlığı açarken çok farklı fikirlerim vardı ama mağazaları gezdikçe dekorasyon örneklerini inceledikçe aklımda çok daha farklı şeyler canlanmaya başladı

DOĞTAŞ - Lucca Köşe Takımı

bu köşe takımıyla berjerini bir de
Alfemo - Yemek Odaları - Resital Yemek Odası Yemek Odaları

burdan vitrin hariç diğer parçaları ve orta sehpasını almayı düşünüyorum artık :) nasıl sizce?

bu arada bu model yahşi cazibe'de kemallerin odasıyla aynı farkettim de ama aynı takımının koltukları hoşuma gitmediği için bu köşe takımını beğendim:)

İnsan mağazaları dolaştıkça fikri değişiyor. Ben çok beğendim paylaştığınız fotoğraftaki mobilyaları ama sizin fikriniz değişmiş sanırım:)

evet biraz da başka sebepler var.

sözlümle farklı şehirlerde yaşıyoruz. bu mobilyaları o kendi yaşadığı yerde yaptıracaktı fakat çalıştığı için pek ilgilenecek zamanı yok. zaten ev tadilatı var bi yandan onla ilgileniyor ve malesef babası ona hiç yardımcı değil. henüz genç sayılır bütün gün evde bu işlerle ilgileneyim demiyor yazık benim canım sevgilim bütün gün işte yorulduğu yetmiyormuş gibi bir de bu işlerle ilgileniyor. ben onu daha fazla yormak istemiyorum açıkçası gidip mobilyacıyı kontrol edecek döşemesini seçecek onu yapacak bunu yapacak uzun iş. gidip bunları alalım bi kerede bitsin diyorum.
ikinci gönderdiklerim nasıl peki kızlar?

2. attığın linkteki koltuk takımı da gayet şık bence, odanın genel tasarımını 1deki gibi yapmayacaksan 2. koltuk daha şık derim :34:

Back
X