Kızlar Fikirlerinize ihtiyacım vaarr gelinn lütfeen

Gebelik oluşabilir mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

EsraAkxx1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
54
13
29
kızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfennn

30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?

Suan döngünün kacinci gunundesin?

O sanci yumurtlamadandir ozaman canm. 3 gunde oyle bir etki yaratmaz. En az 2 3 haftasi var kendini belli etmesi için. Bekle bakalim istiyorsaniz insaalah vardir.

istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah.
Merak ettiğim yumurtlama günümde ilişki olmadığından 3 gün önce olunduğu için gebeliği oluşturabilir mi acaba dün aşırı sancım vardı bugün yumurtlama günüm olmasına rağmen sancım yok acaba dün mü çatladı diye düşünüyorum

Evet ihtimal var. Sprem vucutta 3 gun yaşayabiliyor buyuzden yumurtlama gununden once iliski olsa bile hamile kalabilirsin. Belkide birgun once catlamistir olabilir. Her ay ayni gün olmayabilir birkac gun degisebilir yum.gunu

Evet ihtimal var. Sprem vucutta 3 gun yaşayabiliyor buyuzden yumurtlama gununden once iliski olsa bile hamile kalabilirsin. Belkide birgun once catlamistir olabilir. Her ay ayni gün olmayabilir birkac gun degisebilir yum.gunu

Fikirlerin için çoooook teşekkürr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…