• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verıp yarıdmcı olurmusunuz rıca etsem ?? (resımlı)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar bana kayınvalıdemgıl hep burma bılezık aldılar...Annemgılde düğünüm icin takı alacaklar bı kac gün icinde bana soruyorlar ama ben cok kararsız kaldım...Öncelıkle annemgılın alldıklarını cok acıl bı durum olmadıgı sürece satmayı düşünmüyorum genelde takarım altını severım...

Annemgıl sizce burma mı alsınlar bana ?? Yoksa alttaki gibi süslü bi bilezik mi alsınlar hangisi sizce ??

burma bılezık---- $22-ayar-altin-uclu-burma-bilezik_4255.jpg

diğer bilezik modelı----süslü dedıgım :9: $pr_01_1660_max.jpg

Satma amaçlı alındığında burmanın daha değerli olduğu söylenir, ama sen satma değil takma amaçlı düşünüyorsan tabiki 2. model :) ayrıca bombeli duran bu tarz bilezikler bence çok şık ve modern duruyor...

bence de 2.si :34:

kayınvalidemde bana bilezik alacaktı düğünde takmak için birlikte beğendim.

o süslü olanlara fantazi diyorlarmış :1: bende alırken öğrendim ve onlardan aldık 4 tane :21:

birini nişanda taktı devamını düğünde takacakmış :17::17:

iikinci bilezik hem rahattt hemde şıkkk tavsiye ederim bewn kullandım çünkü ama dikkat et kenarı keskin olandan almaa cnmm

Benim kayinvaidem de 1 ci burmadan takti nisanimda dügündede yine onlardan takmak istiyor... Ikinci bilezigin hakkinda bir fiyat bilginiz varmi acaba ?

takarım diyorsan 2. bilezik çok güzel ama bu 2. bilezik burma bilezikten daha ucuzsa yani kayınvalidenin aldığı bilezikten ucuzsa sonradan kulağına kayınvaliden tarafından hoş olmayan şeyler gelebilir gibime geldi

Back