- Konu Sahibi Irembaysl35
Kızlar 28 de iğne oldum doktor 14 de test ver demıstı dunle bugun bekledım acaba yarın test versem mı bıraz daha beklıyım mı hğsrana uğramak istemıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cooooook sevindim kuzummm Rabbım sağlıkla büyümeyi nasip etsin bizde ultrasonda görüldük 2 hafta sonra kalp atışını dinlicez Rabbım sana da nasip etsin daha çok küçüksünüz☺☺Kızlar kan testı verdım hamıleyım şükğrler olsun 21 çıktı deger inşallah sağlıkla ilerler
Kuzum bana da verdi corasprin ama ben sigara kullanıyorum dedim herkese verilir diye biliyorum düşük olmasın diyeKafam karıstı ya
Sanırım sen kaldın allah hayırlı mübarek etsin inşallahKızlar merhaba 7 aydır evliyim evlenmeden 3 gün önce depo provera (3 aylik korunma iğnesi)vurdurdum şimdi çocuk istiyoruz doktorum hormonlarimda süt hormonum yüksek olduğunu söyledi dostinex femara ve inofolic combi kullanıyorum kullanıp hamile kalan var mı?
Evet kuzum ilk denemedi tuttu miniğim Rabbım isteyen herkese nasip etsin sende mi tedavi görüyorsun?☺Sanırım sen kaldın allah hayırlı mübarek etsin inşallah
Bende adet belirtileri vardıHafıf belımde karnımda ağrı oluyor sendede olyormu ağrı
Bndede ara ara ağrı oluyor korkutuyor benı ya
Malesef yıne kımysal gebelık oldu benı
Ya çok uzuldum hayırlısı olsun inşallah öbür ay pozitif sağlıklı bir gebelik yaşarsınMalesef yıne kımysal gebelık oldu benım
Nasılsın iyi misin lütfen kendini üzüp strese sokma vardır bunda da bir hayırİnşaşlah benım hep kımyasal oluyor malesef 3 cü oldu bu artık pozıtıfte dusunemıyorum allahtan ümşt kesılmez
Merhaba sizi çok merak ettim naptiniz?İyim canım rabbımden hep en hayırlaını iatedım vardır elbette bı hayır