Kızlar femara ve inofolik combi kullanip hamile kalanlar yardım.

Kızlar 28 de iğne oldum doktor 14 de test ver demıstı dunle bugun bekledım acaba yarın test versem mı bıraz daha beklıyım mı hğsrana uğramak istemıyorum

Kızlar kan testı verdım hamıleyım şükğrler olsun 21 çıktı deger inşallah sağlıkla ilerler
Cooooook sevindim kuzummm Rabbım sağlıkla büyümeyi nasip etsin bizde ultrasonda görüldük 2 hafta sonra kalp atışını dinlicez Rabbım sana da nasip etsin daha çok küçüksünüz☺☺💕

Amin canım benım kan pıtılaşma rahatsılıgım var corasprın kullanıyorum doktor hamıle kalınca iğne vurulcaksın demıstı şimdi keseyı gorunce dıyor

Kızlar merhaba 7 aydır evliyim evlenmeden 3 gün önce depo provera (3 aylik korunma iğnesi)vurdurdum şimdi çocuk istiyoruz doktorum hormonlarimda süt hormonum yüksek olduğunu söyledi dostinex femara ve inofolic combi kullanıyorum kullanıp hamile kalan var mı?
Sanırım sen kaldın 🥰🥰🥰🥰😇 allah hayırlı mübarek etsin inşallah

İnşaşlah benım hep kımyasal oluyor malesef 3 cü oldu bu artık pozıtıfte dusunemıyorum allahtan ümşt kesılmez

İyim çok şükür rabbım içime bi esenlik serinlik verdı öle çok üzülüp yıpratmadım kendımı sadce tekrar hamıle kalmak istyorum nasıpse bu sefer inşallah sağlıkla olur siz nasılsınız sızde durum ne

X