Kızlar femara ve inofolik combi kullanip hamile kalanlar yardım.

İnşallah hayırlı haber alırım bu ay 4 ay dır uğrasıyoruz bu yüzden bu ay da olmucak gıbı hıssedıyorum nasıp

Canım merhaba dostinex hala kullanıyorum onun yanında inofolic combi verdi bide femara kullandım 13 gün önce gittiğimde iki yumurtamdq büyümüş çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var gecikirsem test yapicam bir de dostinexi haftada iki kere yarım iciyordum doktorum haftada 1 e indirdi hayırlısı bakalim
Bende çatlama iğnesi oldum ama sonra adet e girdim😞napicagimi bilmiyorum artık şimdi fitil kullanıyorum bakalım nolucak

Merhaba arkadaşlar ben 2yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum hiçbir koruma almadım önceden hep istiyorum ama kısmet olmadı işte adetim duzensizddi önceden 3ay bile oluyordu girmeyeli şimdi iyi tedavi oldum sonra süt ve kist tedavisi de oldum onlar da çok şükür bitti sonra yumurta çatlama iğnesi oldum bir ay sürdü tedavisi yine olmadı tutmadı yani şimdi ise biokadin diye bir fitil var onu kullanıyorum baklaim ne olucak bana yardımcı olurmusunuz rica etsem bir şey biliyorsanız lütfen yorumlarda yazın ben napicagimi bilmiyorum artık

Merhaba arkadaşlar ben 2yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum hiçbir koruma almadım önceden hep istiyorum ama kısmet olmadı işte adetim duzensizddi önceden 3ay bile oluyordu girmeyeli şimdi iyi tedavi oldum sonra süt ve kist tedavisi de oldum onlar da çok şükür bitti sonra yumurta çatlama iğnesi oldum bir ay sürdü tedavisi yine olmadı tutmadı yani şimdi ise biokadin diye bir fitil var onu kullanıyorum baklaim ne olucak bana yardımcı olurmusunuz rica etsem bir şey biliyorsanız lütfen yorumlarda yazın ben napicagimi bilmiyorum artık
Merhaba bende 3 yillik evliyim pkoluyum adet düzensizligim var kesinlikle ama kesinlikle omega3 almalisin inofolic combi yada inositol iceren şase prowoman öneriyorum sana istersen ilunga -F kapsülde alabilirsin ama onlar biraz pahali doktorum bana recete etmisti ve adetim düzene girdi eger hala düzensizlik varsa bunlari kullan veya duphaston ilacini doktoruna sor canim ben 6 ay duphaston kullandim ve o üstte yazdigim vitaminleri 6 kilo verdim haricten onunda etkisi vardir diye düsünüyorum

X