- 16 Nisan 2022
- 92
- 67
- 23
-
- Konu Sahibi Irembaysl35
Hayir hiç bir sıkıntı yok ben bi hata yapip igne vurdurdum Şimdide çok pişmanımDostinex sut hormonu denilen prolaktini düşürmeye yardımcı olur. Femara yumurta gelişimine ve inofolic ise kalitesini yükseltmeye yarar. Eğer tuplerde ve rahimde bir sorun yoksa ve spermler de İstenilen duzeydeyse olur insallah
Canım merhaba dostinex hala kullanıyorum onun yanında inofolic combi verdi bide femara kullandım 13 gün önce gittiğimde iki yumurtamdq büyümüş çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var gecikirsem test yapicam bir de dostinexi haftada iki kere yarım iciyordum doktorum haftada 1 e indirdi hayırlısı bakalimDostinex hemen düsürür canim 2 -3 haftada düzelne görülür merak etme bende kullaniyorum hala 3aydan yakinmissin 3 yildir ugrasiyorum hic korkma baska skntin yoksa esininde yoksa olur hemen.
Icini ferah tut kafana takma hic olmamis gibi hayatina devam et canim vitaminlerini saatinde al vucuda etki etsin insallah güzel gelisme olcak haber edersinCanım merhaba dostinex hala kullanıyorum onun yanında inofolic combi verdi bide femara kullandım 13 gün önce gittiğimde iki yumurtamdq büyümüş çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var gecikirsem test yapicam bir de dostinexi haftada iki kere yarım iciyordum doktorum haftada 1 e indirdi hayırlısı bakalim
Çok teşekkür ederim iyiki yazdınız ❤Icini ferah tut kafana takma hic olmamis gibi hayatina devam et canim vitaminlerini saatinde al vucuda etki etsin insallah güzel gelisme olcak haber edersin
Merhaba catlatma ignemin 14.cu günü test yaptım ilk 5dakikw da böyle çıktı adetime 3 gün var pazartesi sağlık ocağına gidcem sizce var miNedemek canim
Yaaaaaaa hayirli olsuuunnn❤Merhaba catlatma ignemin 14.cu günü test yaptım ilk 5dakikw da böyle çıktı adetime 3 gün var pazartesi sağlık ocağına gidcem sizce var mi
Canim bisey sormayi unuttum ben catlama ignesini kendinmi alip vurdun evde kendine yoksa doktor randevuya cagirip kendisimi igne yapiyor nasil?Canım merhaba dostinex hala kullanıyorum onun yanında inofolic combi verdi bide femara kullandım 13 gün önce gittiğimde iki yumurtamdq büyümüş çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var gecikirsem test yapicam bir de dostinexi haftada iki kere yarım iciyordum doktorum haftada 1 e indirdi hayırlısı bakalim
Canim bisey sormayi unuttum ben catlama ignesini kendinmi alip vurdun evde kendine yoksa doktor randevuya cagirip kendisimi igne yapiyor nasi
Ben kendim yapmayi bilmediğim için bir de ilk olduğu için doktoruma yaptırdım kuzumCanim bisey sormayi unuttum ben catlama ignesini kendinmi alip vurdun evde kendine yoksa doktor randevuya cagirip kendisimi igne yapiyor nasil?
Canim bisey sormayi unuttum ben catlama ignesini kendinmi alip vurdun evde kendine yoksa doktor randevuya cagirip kendisimi igne yapiyor nasi
Ben kendim yapmayi bilmediğim için bir de ilk olduğu için doktoruma yaptırdım kuzumCanim bisey sormayi unuttum ben catlama ignesini kendinmi alip vurdun evde kendine yoksa doktor randevuya cagirip kendisimi igne yapiyor nasil?
Senden de bu haberi duymayı sabırsızlıkla bekliyorum güzelliğim yarin kan vericem Allah izin verirse eğer cift çizgileri görürsen ne zaman olursa olsun bana haber ver lütfen ❤Anladm canimm naptin gittin mi biyere kan vermeye ?cok heycanliiicok güzel duygu insallah banada nasip olur ama olmasada böyle burda görüncede cok seviniyorum sanki benmisim kadar ❤
Merhaba canım hayırlı haberler alırsın inşallah sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun?Ayy çok sevındım rabbım sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsın bnde cuma gunu test yapcam
Evet canım femara kullandım 28 de çatlatma iğnesi oldum beklemedey
Ayın 14.de mi test yapacaksın belirtiler var mıEvet canım femara kullandım 28 de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyım
Merhaba ilk kan değeriniz kaçtıAyın 14.de mi test yapacaksın belirtiler var mı