• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar farlutal kullanırken hamıle kalınırmı

Macir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
937
733
123
selam ark ben 2 aydır adet goremıyorum dr a gıttım farlutal verdı su an 3 gundur ıcıyorum adetın yakın ama bız hızlandıralım dedı doktorum spıral taktırıcagız onun ıcın ben su an farlutal kullanırken hamıle kalabılırmıyım arastırdım ama net cevap bulamadım bılenlerden acıl yardım ıstıyorum sımdıden tesekkurller:43:

farlutak kanama olsun diyedir.bana da kanama olsun diye önce farlutal vermişlerdi ben de bi sorun olurmu diye sormuşdum dr da o zaman progestan verelim dedi hem kanama olur hemde gebe kalsan dahi zarar vermez dedi ama kullanırken gebe kalma durumunu bilemicem zaten bi kadının gebe kalması için ayda 1 yumurtası oluyorsa ayda 1 gün gebe kalma şansı oluyor

canım bende ilk gebeliğimde adet düzensizliğim için farlutal kullandın ilk ay adetimi düzenledi.2.ay da içtim 10 gün geçti adet olmayınca test yaptım 3 haftalık hamileymişim.Fakat şimdide 3´buçuk yıldır 2. çocuğa hamile kalamıyorum .Allah hakkımızda hayırlısını versin.kKadınların işi zor.:emir_bebek::14:

Back