Kızlar farklı bir konuda yardımınıza ve hayal gücünüze ihtiyacım varr

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
kızlar yaa aslında benim meselem öyle kötü bişey değil burda konuyu okuyan çok diye buraya actım :))) ya bi şirket firma ismi koyacak nişanlım ama bi türlü isim bulamıyoruz yaa içinde muhakkak H harfi gececek içinde türk kelimesi olabilir c harfide olabilir can olabilir ya biz bişey bulamadık daha size de sorayım dedim bi el atın kıslarr

benimde aklıma o gelmişti ilkkaydirigubbakcemile3
can demişsinz canan olabilirmi yada cihan dekorasyon mutfak CADIARZU

hayir içinde can vs. gibi şeylerde olabilir karşım olarak gibi ama içinde h olacak bi isim can falan önemli, deil

1. Konu başlığında yada yazılarınız içinde Türkçe'mizi düzgün kullanınız. Bknz: "kıslar"
2. Sırf daha çok ilgi görüyor diye forum kurallarını delipde bu bölüme konu açmanız yanlış.
3. Özellikle yanlış bölüme konunuzu açtığınız için kötü içerik bildirdim (konu taşınsın diye).

valla bi isim bulalım hakkınızı sıcak bir gülümseme ve kocaman güzel yanaklarınıza öpücük olarak vermeyi düşünüyorum o bence daha değerlli gibi geliyor :))) ama gerisini de hallderiz canım :)))bb

iyi yapmışsın arkadaşım sağol... ne diyeyim ki başka :))))

Ahu Mutfak Dekorasyon...

Ahsen Mutfak Dekorasyon...

Halis...

Hizmet...

Zahire...

Harmen,

Hürrem,

Hür Mutfak...

Has...

Hayret...

Hakiki Mutfak...

Şu an için bu kadar aklıma gelenler...
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…