• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar fark var mı???

İşte ilk ve son hali :)

$Adsız.jpg $P0363_040112.jpg

Mükemmel ya iste ulasmak istedigim istedigim uzunluk. :69:
Sinameki kürü benim favori kürüm. Bir sene icinde omuzdaki saclarimi belime yaklastirdi ama boyadan yandigi icin kestirmek zorunda kaldim. Simdi tekrar uyguluyorum, soguklar yüzünden ara vermistim pazartesi yeniden baslayacagim. Kokusunu bile özledim kürümün... :16:
Yalniz anlamadigim nokta; haftada 3 kez yapmak yormaz mi saclari, ben bu mevsimde haftada 3 kez kür yapmayi birak o kadar sIk yikamiyorum bile saclarimi. Bu kür genelde haftada bir kez uygulanir, 3 kez uygulamak yorar saci.

Bak benim saclarim böyleydi.

Su an malesef böyle.

senin de saçların harika uzamış canım,inşallah tekrar kavuşursun :) ben de aralık başından beri ara verdim hiçbir şey yapmıyorum,sadece haftada bir yıkıyorum saçımı,saçın kendi yağı da çok besliyormuş saçı onu anladım.ya sinameki kürünü haftada 3 kez yapmakla iyi mi ettim bilmiyorum.birdaha başlarsam haftada 1 mi yapayım?sen 1 kere mi yapmıştın?

maşallah:nazar:
bende 5.yi yaptm bakalm
bu arada, ilk fotoğraflarda önündeki kızı bi tanıdığıma çok benzettim yaw.:1:
:6:

Son düzenleme:
senin de saçların harika uzamış canım,inşallah tekrar kavuşursun :) ben de aralık başından beri ara verdim hiçbir şey yapmıyorum,sadece haftada bir yıkıyorum saçımı,saçın kendi yağı da çok besliyormuş saçı onu anladım.ya sinameki kürünü haftada 3 kez yapmakla iyi mi ettim bilmiyorum.birdaha başlarsam haftada 1 mi yapayım?sen 1 kere mi yapmıştın?

Amin... :16:
Evet sIk yikamamak lazim, saclarini haftada bir yikiyorsan haftada bir yaparsan daha iyi olur.

canım saçlarının son haline bayıldım aradan baya zaman geçmiş ama saçlarının şuanki halinide görebilirmiyiz uzamıştır baya...

msjını çok geç gördüm kusura bakma arkadaşım.evet şimdi neredeyse belime geliyor saçlarım ve yaklaşık bir senedir hiçbir bakım yapmadım.yakın zamanda son halini fotosu ekliyim :)

Saçımın rengini açtırdığım için uçları biraz kırıldı, o yüzden 3 cm kadar kestiricem ama çok üzülüyorum.O 3 cm için 2 ay bkliyorum ben :(

Back