• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar fark var mı???

ben kontes de okuduumda haftada 1 kez 4-5 bekletilmeli diodu ve bn 4 haftadır öle yapıorm. yanlış mı uyguluyorum:S

merhaba nasıl yaptın bu rengi bende saç rengimi açtırmak istiyorum ama sinameki dedin nasıl oluyor yardımcı olurmusun

Canım açık renk olanı soruyorsan eğer,kuaföre gittim ve saç rengimin Hürreminki gibi olmasını istediğimi söyledim.O da sen meraklanma hocam ben hallederim dedi ve sonuç bu..Gerçekten bayıldım o renge..Ve hangi boyayı kullandıysa artık,o kadar kaliteliymiş ki..Hani normalde boya yıpratır ya saçı,benimkini resmen besledi..Bu arada rengin adını sorduğumda ise açık karamel dedi..Sinameki de saç rengini açıyor saçında boya varsa ama hepsini birden değil,ara ara açıyor ve kötü görünüyor..

27 Eylülden bu yana saçım uzamış mı?? İlk resmi 27 eylülde eklemiştim,ikincisini de bikaç gün önce çektim.Yorum sizden..

$24.09.2011.jpg $Adsız....jpg

benim biraz kafam karıştı sanki.Ben haftada bir kez uygulancak ve 3-4 saat bekletilcek diye biliyordum ona göre yapıyordum.
Canım şimdi sen haftada 3 kez yarım saat bekleterek mi yaptın??

farkediliyor uzamış. saçın da bayağı açılmış kahve olmuş:93:

Evet canım sinameki açtı saçımın rengini :D

benim biraz kafam karıştı sanki.Ben haftada bir kez uygulancak ve 3-4 saat bekletilcek diye biliyordum ona göre yapıyordum.
Canım şimdi sen haftada 3 kez yarım saat bekleterek mi yaptın??

Haftada 3 kez yarımşar saat beklettim evet.Bu hafta tekrar başlıyorum.Bu sefer evigen de eklicem içine :)

Eki Görüntüle 262278 Eki Görüntüle 262279

kızlar sinameki öncesi ve sonrası resimlerim bunlar.saçımın rengini değiştirdim bu arada ama uzunluk açısından fark var mı sizce de yoksa bana mı uzadı gibi geliyor? :44: siyah saçlı olan yeni hali..

canımm ya benm çok aklıma takılan bişey var sinemaki saç rengini değiştiriyor alttaki gerçek rengin ortaya çıkıyor boya daha kolay akıyor diye. bu doğrumu sende böyle birşey oldumu. ben koleston açık kumrala boyuyorum düzenli olarak saçlarım kumral yoksa akıp yeniden koyulaşrmı :((

canımm ya benm çok aklıma takılan bişey var sinemaki saç rengini değiştiriyor alttaki gerçek rengin ortaya çıkıyor boya daha kolay akıyor diye. bu doğrumu sende böyle birşey oldumu. ben koleston açık kumrala boyuyorum düzenli olarak saçlarım kumral yoksa akıp yeniden koyulaşrmı :((

Canım şöyle söyliyim.Benim saçımda açık karamel vardı,ki resimde de görüyorsun.Ben onun üstüne siyah boyadım.Sinameki yapınca da siyahım akmaya başladı ve aralardan açık karamel göründü.Ama sende renk farkı olmadığı için bi değişiklik olacağını sanmıyorum..

Canım şöyle söyliyim.Benim saçımda açık karamel vardı,ki resimde de görüyorsun.Ben onun üstüne siyah boyadım.Sinameki yapınca da siyahım akmaya başladı ve aralardan açık karamel göründü.Ama sende renk farkı olmadığı için bi değişiklik olacağını sanmıyorum..

canım yanlış anladın herhalde benm saçlarım normalde siyah ama şuan kumral boyadığım için yani kumralım akar mı ?

canım yanlış anladın herhalde benm saçlarım normalde siyah ama şuan kumral boyadığım için yani kumralım akar mı ?

Kumral renge boyayip dogal sac rengini acmissin, gercek rengini bozmussun. Boyanin akip da sac rengini koyulasmasi imkansiz... Boya akarsa bir miktar acilir sac rengin.

Zemin rengin önemli. Direk dogal sacinin üzerine mi boyandi kumral yoksa saclarin acilip mi boyandi?

doğal saçımın üzerine boyandı kumral. herhangi bi açıcı kullanılmadı. zaten ben kendim boyuyorm kolestonun açık kumralına. şimdi sinemaki benm saç rengimi nasıl değiştirir

doğal saçımın üzerine boyandı kumral. herhangi bi açıcı kullanılmadı. zaten ben kendim boyuyorm kolestonun açık kumralına. şimdi sinemaki benm saç rengimi nasıl değiştirir

boya üzerine boya yapıldıysa tabi daha kötü olacaktır ama doğal saç üzerine boyatmış olsan bile zaten zamanla o boya akacak sinameki sadece daha hızlı bi şekilde açılmasını sağlar..sonuç olarak o boya akacak işte..

boya üzerine boya yapıldıysa tabi daha kötü olacaktır ama doğal saç üzerine boyatmış olsan bile zaten zamanla o boya akacak sinameki sadece daha hızlı bi şekilde açılmasını sağlar..sonuç olarak o boya akacak işte..

canım muhakkak boya bi miktar akıyo ama ben saçlarımı 3 ayda bir fln boyuyurm saçlarım hep kumral gözüküo ben bu sinemakiyi uygularsam 1 ayda yada daha kısa sürede boyamı hep akıtrsa napcam ayda bir de saç boyanmaz saçım mahvolur yani ben bu konuda yardım istiyorum :(

Back