Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar fark var mı???

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108

kızlar sinameki öncesi ve sonrası resimlerim bunlar.saçımın rengini değiştirdim bu arada ama uzunluk açısından fark var mı sizce de yoksa bana mı uzadı gibi geliyor? :44: siyah saçlı olan yeni hali..

Son düzenleme:
2 ay yani. uzamış tabii ama sinamekinin etkisi mi acaba. benim bi arkadaşımın saçı hızlı uzar, 2 ayda onun da bu kadar fark edilir hatta belki daha fazla. ama bende olsa bu kadar uzamaz.
senin yapın da yavaş uzuyorsa demek ki sinameki etkisi...

Benim saçım ayda 1 cm bile uzamaz.bundan 3 yıl önce kuaförün biri saçımı açarken yaktı ve kısacık kestirmek zorunda kaldım erkek saçı gibi.en son işte 3 yıldır sarı olan hali almıştı..bence bu kesinlikle sinamekinin etkisi

Kızlar belki inanmıcaksınız ama aradaki fark tam 7,5 cm :)))) bugün ölçtüm cetvelle :))) işte ben buna mucize derim :)))

ya 8 hafta için çok uzamamış sanki canım ya, 1-2 cm gibi görünüyor :26:

Fotoğrafın yakınlık uzaklık derecesinden kaynaklanıyor sanırım canım çünkü aynı tişörtü giydim dün,o gün çekilen başka fotolardan baktım saçım nerde diye ve şimdi baktım,ölçtüm,tam 7,5 cm çıktı :)

şuan saçım o siyah çizginin olduğu yerde ve o ara 7,5 cm yapıyor.makinem olmadığı için çekemiyorum şimdi ama yakında eklerim :)

Eklentiler

• $d.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 263927

şuan saçım o siyah çizginin olduğu yerde ve o ara 7,5 cm yapıyor.makinem olmadığı için çekemiyorum şimdi ama yakında eklerim :)

vay 2 ayda çok iyi bir uzama yaa ilk fotoda belli olmuyormuş canım.

ben de sinameki yapıyorum ilk hafta biraz uzadı şimdi tık yok 4. hafta olacak yarın

vay 2 ayda çok iyi bir uzama yaa ilk fotoda belli olmuyormuş canım.

ben de sinameki yapıyorum ilk hafta biraz uzadı şimdi tık yok 4. hafta olacak yarın

Azmini kaybetme tatlım,gerçekten de sen hiç farketmeden bi bakmışsın uzayıvermiş.hele 8.yi yaptıktan sonra 2 hafta ara ver,bak asıl uzama o zaman oluyor.ben şuanda o aradayım,yarın tekrar başlıcam ve ne olduysa bu arada oldu :) Rapunzel olalım Rapunzeeeeellll :)))

Ayy ne güzeL uzamış maaşaLLah Kontes sağoLsun sayesinde ben de başLadım sinameki kürüne. Gerçekten faydası oLuyor. Çok azimLiyim benim saçLarım da uzayacak inşaLLah. iyi günLerde kuLLanın

evet canım benim de umudum o 2 haftalık ara:97: bir kaç aya rapunzel olursun sen:81:

saçların çok güzel olmuş maşallah ama sanki kilo almışsın dikkatimi çekti
Çok teşekkür ederim canım :) Evet kilo aldım çünkü regl düzensizliğim var..

Ayy ne güzeL uzamış maaşaLLah Kontes sağoLsun sayesinde ben de başLadım sinameki kürüne. Gerçekten faydası oLuyor. Çok azimLiyim benim saçLarım da uzayacak inşaLLah. iyi günLerde kuLLanın
Teşekkür ederim tatlım :) Seninki de uzayacak inşallah :)))

evet canım benim de umudum o 2 haftalık ara:97: bir kaç aya rapunzel olursun sen:81:

Ayyyyyyyy inşallah kuzuuuummm inşallaaaaaahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…