- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
bence fark var uzamısta ama uzamaktan ziyada cok görünuyor bide
2 ay yani. uzamış tabii ama sinamekinin etkisi mi acaba. benim bi arkadaşımın saçı hızlı uzar, 2 ayda onun da bu kadar fark edilir hatta belki daha fazla. ama bende olsa bu kadar uzamaz.
senin yapın da yavaş uzuyorsa demek ki sinameki etkisi...
ya 8 hafta için çok uzamamış sanki canım ya, 1-2 cm gibi görünüyor :26:
Eki Görüntüle 263927
şuan saçım o siyah çizginin olduğu yerde ve o ara 7,5 cm yapıyor.makinem olmadığı için çekemiyorum şimdi ama yakında eklerim :)
vay2 ayda çok iyi bir uzama yaa ilk fotoda belli olmuyormuş canım.
ben de sinameki yapıyorum ilk hafta biraz uzadı şimdi tık yok 4. hafta olacak yarın
Azmini kaybetme tatlım,gerçekten de sen hiç farketmeden bi bakmışsın uzayıvermiş.hele 8.yi yaptıktan sonra 2 hafta ara ver,bak asıl uzama o zaman oluyor.ben şuanda o aradayım,yarın tekrar başlıcam ve ne olduysa bu arada oldu :) Rapunzel olalım Rapunzeeeeellll :)))
Çok teşekkür ederim canım :) Evet kilo aldım çünkü regl düzensizliğim var..saçların çok güzel olmuş maşallahama sanki kilo almışsın dikkatimi çekti
Teşekkür ederim tatlım :) Seninki de uzayacak inşallah :)))Ayy ne güzeL uzamış maaşaLLahKontes sağoLsun sayesinde ben de başLadım sinameki kürüne. Gerçekten faydası oLuyor. Çok azimLiyim benim saçLarım da uzayacak inşaLLah. iyi günLerde kuLLanın
evet canım benim de umudum o 2 haftalık ara:97: bir kaç aya rapunzel olursun sen:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?