• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar fark var mı???

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
$24.09.2011.jpg $Fotoğraf1458.jpg

kızlar sinameki öncesi ve sonrası resimlerim bunlar.saçımın rengini değiştirdim bu arada ama uzunluk açısından fark var mı sizce de yoksa bana mı uzadı gibi geliyor? :44: siyah saçlı olan yeni hali..

Son düzenleme:
2 ay yani. uzamış tabii ama sinamekinin etkisi mi acaba. benim bi arkadaşımın saçı hızlı uzar, 2 ayda onun da bu kadar fark edilir hatta belki daha fazla. ama bende olsa bu kadar uzamaz.
senin yapın da yavaş uzuyorsa demek ki sinameki etkisi...

2 ay yani. uzamış tabii ama sinamekinin etkisi mi acaba. benim bi arkadaşımın saçı hızlı uzar, 2 ayda onun da bu kadar fark edilir hatta belki daha fazla. ama bende olsa bu kadar uzamaz.
senin yapın da yavaş uzuyorsa demek ki sinameki etkisi...

Benim saçım ayda 1 cm bile uzamaz.bundan 3 yıl önce kuaförün biri saçımı açarken yaktı ve kısacık kestirmek zorunda kaldım erkek saçı gibi.en son işte 3 yıldır sarı olan hali almıştı..bence bu kesinlikle sinamekinin etkisi :52:

Kızlar belki inanmıcaksınız ama aradaki fark tam 7,5 cm :)))) bugün ölçtüm cetvelle :))) işte ben buna mucize derim :)))

ya 8 hafta için çok uzamamış sanki canım ya, 1-2 cm gibi görünüyor :26:

Fotoğrafın yakınlık uzaklık derecesinden kaynaklanıyor sanırım canım çünkü aynı tişörtü giydim dün,o gün çekilen başka fotolardan baktım saçım nerde diye ve şimdi baktım,ölçtüm,tam 7,5 cm çıktı :)

$saççç.jpg

şuan saçım o siyah çizginin olduğu yerde ve o ara 7,5 cm yapıyor.makinem olmadığı için çekemiyorum şimdi ama yakında eklerim :)

Eklentiler

• $d.jpg
    $d.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 263927

şuan saçım o siyah çizginin olduğu yerde ve o ara 7,5 cm yapıyor.makinem olmadığı için çekemiyorum şimdi ama yakında eklerim :)

vay:53: 2 ayda çok iyi bir uzama yaa ilk fotoda belli olmuyormuş canım.:46:

ben de sinameki yapıyorum ilk hafta biraz uzadı şimdi tık yok 4. hafta olacak yarın:31:

vay:53: 2 ayda çok iyi bir uzama yaa ilk fotoda belli olmuyormuş canım.:46:

ben de sinameki yapıyorum ilk hafta biraz uzadı şimdi tık yok 4. hafta olacak yarın:31:

Azmini kaybetme tatlım,gerçekten de sen hiç farketmeden bi bakmışsın uzayıvermiş.hele 8.yi yaptıktan sonra 2 hafta ara ver,bak asıl uzama o zaman oluyor.ben şuanda o aradayım,yarın tekrar başlıcam ve ne olduysa bu arada oldu :) Rapunzel olalım Rapunzeeeeellll :)))

Ayy ne güzeL uzamış maaşaLLah :nazar: Kontes sağoLsun sayesinde ben de başLadım sinameki kürüne. Gerçekten faydası oLuyor. Çok azimLiyim benim saçLarım da uzayacak inşaLLah. :61: iyi günLerde kuLLanın :71:

Azmini kaybetme tatlım,gerçekten de sen hiç farketmeden bi bakmışsın uzayıvermiş.hele 8.yi yaptıktan sonra 2 hafta ara ver,bak asıl uzama o zaman oluyor.ben şuanda o aradayım,yarın tekrar başlıcam ve ne olduysa bu arada oldu :) Rapunzel olalım Rapunzeeeeellll :)))

evet canım benim de umudum o 2 haftalık ara:97: bir kaç aya rapunzel olursun sen:81:

saçların çok güzel olmuş maşallah :nazar: ama sanki kilo almışsın dikkatimi çekti :37:
Çok teşekkür ederim canım :) Evet kilo aldım çünkü regl düzensizliğim var..

Ayy ne güzeL uzamış maaşaLLah :nazar: Kontes sağoLsun sayesinde ben de başLadım sinameki kürüne. Gerçekten faydası oLuyor. Çok azimLiyim benim saçLarım da uzayacak inşaLLah. :61: iyi günLerde kuLLanın :71:
Teşekkür ederim tatlım :) Seninki de uzayacak inşallah :)))

evet canım benim de umudum o 2 haftalık ara:97: bir kaç aya rapunzel olursun sen:81:

Ayyyyyyyy inşallah kuzuuuummm inşallaaaaaahhh :)))

Back